Horoscop zilnic 8 septembrie. Una dintre zodii trebuie să învețe arta negocierii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/09/2018, 17:26
Horoscop zilnic 8 septembrie. Una dintre zodii trebuie să învețe arta negocierii!
Horoscop zilnic 8 septembrie. Una dintre zodii trebuie sa invete sa negocieze, pana nu este prea tarziu

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 8 septembrie 2018. Una dintre zodii trebuie să învețe să negocieze, deoarece se aruncă la primul preț pe care îl primește și mai târziu va regreta.

Așa arată horoscopul de azi, 8 septembrie

Berbec

Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse in ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine insuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect, admiratie si apreciere in ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic in pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

Taur

Nu te aventura asa la primul pret care ti se propune, fie ca e vorba de sansa de a cumpara ceva sau de a vinde un obiect, pentru ca vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie sa mai negociezi, sa obtii un pret mai profitabil. Mai tarziu e posibil sa ti se ofere un pret mai bun si nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile. Nici nu te arunca in cheltuieli mai mari decat poti duce, pentru ca ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Tine de banii tai cu dintii!

Gemeni

Apreciezi mult buna intelegere din grupul mai larg de persoane in care te afli, la baza acestei armonii depline aflandu-se unele interese sau preocupari comune care va ajuta sa va imprieteniti usor. Nimeni nu comenteaza ideile celuilalt, ci va stimulati unii pe altii sa dati ce aveti mai bun din voi. Pastreaza cat mai mult timp aceasta minunata intelegere, pentru ca ea va decide in final si rezultatele comune din care fiecare are ceva de castigat. Nici urma de invidie, de rautate, de egoism aici, ci va completati reciproc in perfecta compatibilitate. Mai rar asa un colectiv unit!

Rac

Sefii te critica iar clientii sunt nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa raspunzi tuturor cerintelor cat se poate de bine. Posibil ca pretentiile sa fie mult peste puterile tale si desi incerci sa te auto-depasesti, tot nu poti ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poti astepta la o mustrare la serviciu, la o reclamatie agresiva sau la o marfa returnata din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Incearca sa dregi busuiocul cu diplomatie.

Leu

Ai o multime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formeaza o suma mai mare, de aceea esti nevoit sa administrezi cu multa grija sumele de care dispui, ca sa nu dezechilibrezi pe undeva balanta. Daca tot de-ai decis sa aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grija totusi sa nu depasesti limitele pe care ti le permiti. Pic cu pic se poate forma o suma prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculeaza de zece ori inainte de a decide sa deschizi portofelul.

Fecioară

Nu te crampona de un banal impas, pentru ca nu e deloc atat de grav pe cat il faci tu sa para. Dimpotriva, chiar daca nu arata deloc bine ceea ce vezi cu ochii tai, vei intelege latura utila a acestui impas, pentru ca sigur ai ceva important de invatat de aici. Vei putea transforma orice moment critic intr-o experienta folositoare pentru viitor, altfel cum le-ai putea afla pe toate? Chiar daca prima reactie este sa aluneci spre pesimism si neputinta, dupa ce trece socul initial, vei incepe sa-ti aduni fortele si sa descoperi solutiile optime. Nu fi dezamagit, ci accepta cu maturitate lectia oferita.

Balanță

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Scorpion

Banii au si un rol festiv, pentru ca ii poti cheltui acum pentru un adevarat motiv de sarbatoare. Efectele cumparaturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucura la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru ca esti generos si iti place sa vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiti la bani daca in joc e fericirea unor persoane pe care le indragesti, si esti pregatit sa le oferi totul doar pentru o zi fericita alaturi de ei. Afacerile tale merg bine, deci iti poti permite un bonus doar pentru fericirea ta si a celor dragi, ca atare nu ar fi de mirare sa dai o raita prin mall si sa vii acasa cu un obiect scump pe care toata lumea il visa.

Săgetător

Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competitie de succes, in care tu poti fi invingatorul. Nu te lasa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru ca ei atata asteapta: sa te scoata din sarite. Tu ai alte instrumente prin care te poti remarca si printre acestea se afla creativitatea ta debordanta, iti vin ideile pe banda rulanta, deci pune-le mai bine in valoare si foloseste-te de ele pentru a-ti demonstra superioritatea in fata celor care nu stiu altceva decat sa critice sau sa se certe. Nu pica in plasa lor, pentru ca nu vei mai fi la fel de creativ daca vei deveni ca si ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harta.

Capricorn

Asculta foarte atent ce-ti transmite constiinta, pentru ca ea intelege cel mai corect situatia de fata. Daca simti ca ceva te trage de maneca sa nu faci un anumit pas, respecta acest semnal de alarma, pentru ca vine din interiorul tau care priveste lucrurile dintr-un unghi diferit decat ar vrea inima. Tu poate ti-ai dori acel lucru, dar nu ti se da voie si daca nu ai acces la resursele tale de energie, e si normal sa bati pasul pe loc. Lasa lucrurile sa treaca fara sa te implici, deocamdata, de parca nu ar fi intrunite acum toate conditiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu actiona: ata iti dicteaza constiinta!

Vărsător

Gasesti de fiecare data exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Esti in totalitate pregatit si potrivit pentru tot ce ai de facut astazi, deci nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te teme sa incerci. Nu trebuie sa astepti miracole de la altii, pentru ca rezolvarea tuturor problemelor sta in mainile tale si in propriile idei. Ajunge doar sa te concentrezi un pic, sa te inarmezi cu rabdare si sa pornesti la drum, constient ca rezultatele nu vor aparea repede. E cale lunga pana la primele semne de reusita, deci urmeaza, lent si calm, pasii firesti pana la finish.

Pești

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Intalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat in viitor, deci ia-ti inima in dinti si bate la usile potrivite. Micile calatorii prin imprejurimi te pot pune in fata unor noutati optimiste iar telefonul va suna toata ziua, ca la gara!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×