Horoscop zilnic 8 decembrie 2018: Azi trebuie să evitați să luați decizii

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 19:10
Horoscop zilnic 8 decembrie 2018: Azi trebuie să evitați să luați decizii
Horoscop zilnic 8 decembrie

Horoscop zilnic 8 decembrie 2018 arată că Luna este din nou în Săgetător de la ora 14:20, iar aventuri noi se ivesc pentru câteva dintre zodii. Ai face bine să fii liniștit astăzi și să meditezi puțin asupra gândurilor care te macină. Este o energie confuză în aer, care forțează anumite lucruri să fie în așa fel în care n-ar trebui.

Toate astea se datorează agresivului Marte care se întâlnește cu Neptul la ora 09:12. Verificați-vă prietenii mai paranoici sau agitați, deoarece vor avea nevoie de ajutor să rămână cu picioarele pe pământ astăzi! Petreceți timp pentru a face arta, a dansa și a vă bucura de muzică. Aceasta este o zi de relaxare! Să nu luați decizii sau să încercați să rezolvați problemele.

Berbec 

Astăzi v-ați putea vizita persoane dragi vouă, rude sau prieteni buni pe care nu i-ați mai văzut de o viață. Este o perioadă bună să te pregătești de un examen sau un interviu. Mare atenție la bani! Nu mai aruncați în stânga și-n dreapta cu ei, fiindcă nu vă permiteți acest lux.

Taur

Nativii din zodia Taur vor primi cadouri de la cei dragi sau de la colegii de muncă ori școală. Nici voi nu trebuie să exagerați cu cheltuielile în această perioadă. Dacă totuși bugetul vă permite, astăzi s-ar putea să vă hotărâți să cumpărați niște bilete de Sărbători.

Gemeni

Neînțelegeri în cuplu pentru câțiva dintre nativii zodiei Gemeni. În rest, distracție și detașare de problemele cotidiene.

Rac 

Fii mai moderat si cumpatat. Nu mai exagera și încearcă să te ții departe de discuțiile în contradictoriu. Probleme de sănătate pentru Rac! Nu trebuie să ignorați aceste semnale.

Leu 

Nativul Leu Joacă un rol important într-o discuție, iar sfatul său este extrem de important pentru persoanele care asistă. Lucrezi bine în echipă cu persoanele pe care le placi. Dar sunt tensiuni la locul de muncă cu cei pe care nu-i puteți suporta. Unii nativi vor să-și schimbe locul de muncă…asta dacă nu și-au aranjat deja plecarea. Luna vă intensifică intuiția și creativitatea!

Fecioara

Dacă aveți copii s-ar putea să aveți de „furcă” cu ei. Au crescut și încep să se răsfețe. Nativii Fecioră sunt bucuroși, iar copiii/nepoții acestora se vor bucura de cadouri inedite. Bugetul nu trebuie să fie o problemă. Puteți să le oferiți ceva făcut chiar de voi! Puțină imaginație, vă rog!

Balanţa

Cel mai bine e sa stai pe loc, fiincă problemele se vor rezolva de la sine.  Vă faceți cadouri singure și asta vă face cele mai fericite dintre zodii.

Scorpion

Pentru scorpioni asăzi va fi o zi bună de relaxare. Poate o plimbare în parc cu bicicleta sau pe jos nu ar strica. Mai ales că în ultima vreme ați fost cam sedentari.

Săgetător

Nu puteti trece peste un necaz. Depășește momentul! Inevitabil va fi bine, cum spune o melodie celebră. Fii pozitiv și vei atrage lucruri frumoase. Ai fi surprins să vezi cât de repede se pot schimba lucrurile, iar universul lucrează încontinuu, chiar și pentru cei care te-au rănit.

Capricorn

Ai ajuns la limită! Datoriile îți vin de hac, iar situația ta financiară nu arată deloc bine. Ai face bine să încerci să îți achiți creditele.

Vărsător

Astăzi ai șansa să îți cunoști marea dragoste. Poate sună copilăresc, însă o persoană pe cu care vei intra astăzi în contact va deveni mai mult decât o simplă cunoștință. Dacă sunteți căsătorit/ă…acesta ar putea fi începutul sfârșitului. Aveți mare grijă să nu picați în capcanele ispitei!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×