Horoscop zilnic 3 august 2018. O zodie primește o veste neplăcută

Maria Cristina   
în Stiri mondene
02/08/2018, 20:25
Horoscop zilnic 3 august 2018. O zodie primește o veste neplăcută
Horoscop zilnic 3 august 2018. O zodie primește o veste neplăcută

Horoscop zilnic 3 august 2018. O zodie primește o veste neplăcută.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Berbecul în această vineri va începe o relație frumoasă. Dacă aveți un partener permanent, atunci acest lucru vizează revigorarea pasiunii. Se va întâmpla spontan, imediat după ce tu și partenerul tău mergeți împreună pentru a participa la un eveniment. Fiind aici, vă uitați cu mare dragoste unul la celălalt și un impuls puternic va rula din nou între voi. Relația voastră va fi reaprinsă, iar tot ceea ce s-a întâmplat astăzi ar trebui să devină o lecție importantă pentru dvs. Pasiunea cuplului trebuie să fie hrănită.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Taurul astăzi este destinat să afle singur ce este nedreptatea. Veți fi mai bine decât toți colegii în îndeplinirea sarcinilor oficiale, dar un premiu major nu vă va fi dat, ci altcuiva în schimb. Nu puteți ocoli protejatul unei persoane de rang înalt. Dar puteți să întrebați autoritățile o întrebare directă și scurtă: „Nu merit nici cea mai mică recompensă?” Dacă nu sunteți mulțumit (ă) de răspunsul la această întrebare, căutați un nou loc de muncă.

Horoscop zilnic 3 august 2018

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Pentru Gemeni, 3 august 2018 va fi o zi în care va primi laude și atenție sporită. Te vei îndoi de tine în preajma unui discurs important sau a unei discuții, iar acest lucru nu este permis. Dacă nu aveți oameni aproape de dvs. care să poată spune cu sinceritate: „Sunteți gata și puteți să vă îndepliniți cu ușurință această sarcină”, ​​nu deschideți discuția. E posibil ca persoane rău intenționate să încerce să vă destabilizeze emoțional. Un ciudat acestui fapt, astăzi vor exista circumstanțe super-favorabile de partea voastră.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Vinerea aceasta va aduce oboseală racului. Veți fi epuizat de agitația care însoțește tot ceea ce intenționați să faceți. Chiar și cel mai simplu plan, pe care vă concentrați cu ușurință, se va confrunta cu o serie de mici obstacole. În acest caz, încă nu trebuie să vă panicați. Cu siguranță veți desfășura activitatea propusă, deși nu la fel de repede cum ați crezut. Rezultatul este ceea ce este important și vă va plăcea. Seara nu uitați să vă odihniți bine, departe de grijile pe care le-ați experimentat în timpul zilei.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)

Leul astăzi va arăta o strălucită cunoaștere a psihologiei umane. O persoană vicleană, un adevărat zdrobitor de inimi, vă apare în cale. Tu, la început, ca și alte victime, te vei topi pe picioare de cât de inteligent și frumos este acest tânăr, dar veți fi capabilă să vă prindeți la timp. Această persoană insidioasă va fi înlăturată de lângă tine, în ciuda rugăminților sale mincinoase. Poate că această persoană merită și o lecție de umilință, acum că știți despre el o serie de detalii pe care nu le cunoaște nimeni. Poate asta îl va face să-și reconsidere comportamentul.

Horoscop zilnic 3 august 2018

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Fecioara pe 3 august va fi creativă în domeniul sentimentelor. Veți aranja o întâlnire de neuitat pentru cealaltă jumătate, iar ea va dori să vorbească despre asta tuturor celor cu care sunteți familiarizați intim. Deci, va exista o notă emoționantă pe rețelele sociale, în care partenerul tău constant își va exprima dragostea și admirația pentru tine. Postarea sigur va fi văzută de o persoană a cărei poveste cu tine a fost urâtă. Va scrie că ești o persoană unică, dar că nu meriți o pasiune atât de mare. Stai cu ochii pe rețele și fii atent ce persoane ai prin listă.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial. Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Horoscop zilnic 3 august 2018

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Primești o veste neplacută în legatura cu o persoană apropiată. Nu vrei să stai deoparte și te decizi să acționezi, indiferent ce înseamna asta. Prietenii vor aprecia ajutorul tău.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in viata. Iesi afara, in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi.Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Esti cam obosit, si fizic, si psihic, nu mai esti in cea mai buna forma, ci ai avea mare nevoie de o pauza. Greu de crezut ca ti-o poti permite chiar acum, pentru ca apare, colac peste pupaza, o sarcina noua mai dificila care va cere imposibilul de la tine. Daca nu o poti amana sau pasa la altii, ti-o asumi si pe aceasta, dar, pe un fond deja sensibilizat, nu vei da randament si nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine sa-ti calculezi bine fortele si, daca nu te simti in stare, sa spui asta din start, cu motivatia de rigoare.

Horoscop zilnic 3 august 2018

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.

HOROSCOP 3 AUGUST 2018 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Esti in compania unei persoane care te copleseste cu entuziasmul sau, cu stilul sau hiperdinamic, ce nu prea se potriveste cu al tau, dar te va molipsi si pe tine foarte repede. Nu stagna, nu astepta, nu sta blocat intr-o stare de lucruri care nu mai evolueaza, ci accepta invitatia companionului tau de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune niste initiative care nu prea sunt pe stilul tau, caci el e un rebel, dar vei vedea ca are si asupra ta o influenta benefica, dandu-ti iar chef de munca, de viata, de actiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×