Horoscop zilnic 29 iulie 2018. Investiții pe termen lung

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/07/2018, 18:33
Horoscop zilnic 29 iulie 2018. Investiții pe termen lung
Afla ce-ti rezerva astrele din horoscopul zilnic 18 august 2018
Horoscop zilnic 29 iulie 2018. Investiții pe termen lung
Horoscop 29 iulie Berbec

În această zi, Berbecii îşi vor rezolva câteva probleme legate de starea lor spirituală. Deşi dimineaţa vă veţi trezi cu o stare de tristeţe, cel mai probabil din cauza tensiunilor acumulate la serviciu, în ultima vreme, de-a lungul zilei veţi încerca să vă binedispuneţi. Timpul petrecut alături de familia voastră şi de prieteni, vă va ajuta să vă destindeţi şi să vă puneţi gândurile în ordine. Atmosfera caldă şi liniştitoare, poveştile comice din copilărie vor fi reţeta perfectă pentru a vă reîncărca bateriile.

 Horoscop 29 iulie Taur 

În prima parte a zilei este posibil să decideți amanrea unei călătorii lungi în interesul familiei, probabil din cauza unor dificultăți financiare. În plan profesional și în afaceri aveți posibilitatea să puneți la cale proiecte ambițioase pe termen lung și să luați o decizie bună pentru viitor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Horoscop 29 iulie Gemeni 

Se întrevede o zi excelență în plan profesional și în afaceri, cu discuții fructuoase și planuri de viitor bine concepute. Este o zi bună pentru a face investiții pe termen lung. Având în vedere că traversați o perioada favorabilă, va sugerăm să va ocupați de rezolvarea eventualelor probleme financiare delicate. După-amiază este posibil să fiți în centrul atenției într-un grup de prieteni.

Horoscop 29 iulie Rac 

Pe tot parcursul zilei de azi aveți șanse mari de succes în activitățile desfășurate în cămin, dar și la locul de muncă sau în afaceri. Colegii și partenerii va apreciază inițiativele, dar eastrolog.ro va sfătuiește să nu va implicați în mai multe activități simultan, pentru că riscați să nu finalizați nimic. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, dar ar fi înțelept să va consultați și cu partenerul de viață.

Horoscop 29 iulie Leu 

Contextul astral de azi indică o zi bună pentru a lua decizii importante în privința relațiilor sentimentale și parteneriale. Chiar dacă situația financiară nu va satisface pe deplin, va recomandăm să nu va îngrijorați. Banii vor apărea la momentul oportun. Puteți să va bazați pe intuiție.

Horoscop 29 iulie Fecioară 

Intuiția va poate ajută să gășiți o metodă originală pentru a face schimbări importante în plan social. Pentru această, s-ar putea să fiți nevoit să faceți un compromis cu ceilalți membri ai familiei, dar si câteva drumuri scurte împreună cu un prieten. Profitați de acest context astral favorabil, pentru că puteți pune bazele unor reușite imprtante în viitorul apropiat.

Horoscop 29 iulie Balanța 

Puteți să faceți planuri de viitor în legătură cu o afacere pe care intenționați să o demarați împreună cu o persoană apropiată. În partea a două a zilei este posibil să încasați o suma importantă de bani dintr-o colaborare. Pe tot parcursul zilei puteți avea un succes deosebit în activitățile intelectuale și în societate.

Horoscop 29 iulie Scorpion

Scorpionii sunt puşi pe fapte mari, în ultima zi de weekend. Ajunşi la concluzia că aveţi un obicei nesănătos de prea multă vreme, luaţi hotărârea să faceţi o schimbare. Deşi va fi greu să scăpaţi de acest viciu, prietenii şi familia vă vor fi alături prin acest proces, contribuind cu diverite activităţi, printre care plimbări în aer liber, concerte sau tot felul de alte evenimente la care vă va face plăcere să participaţi. Curând veţi şi uita de acest viciu, iar viaţa voastră va fi mult mai bună.

Horoscop 29 iulie Săgetător 

Este o zi favorabilă realizărilor în plan profesional și relațional, dar va sfătuim să dați dovadă de răbdare, pentru că s-ar putea că rezultatele să nu apară imediat. Este posibil să fiți nevoit să faceți o scurtă călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes profesional sau de afaceri, care va oferă o șansă nesperată. În relațiile cu cei dragi aveți tendința de a va impune punctul de vedere, riscând să tensionați atmosfera.

Horoscop 29 iulie Capricorn 

Se pare că sunteți în formă și va puteți adapta cu ușurință la situațîi noi. Aveți posibilitatea să rezolvați câteva probleme ale familiei și chiar să ii ajutați pe alții să își rezolve problemele. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii și cu membrii familiei.

Horoscop 29 iulie Vărsător 

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală deosebită, care va facilitează relațiile cu cei din jur. Sunteți capabil să înțelegeți foarte bine problemele celorlalți și să le oferiți sfaturi utile. Va recomandăm să fiți prudent și să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respectă.

Horoscop 29 iulie Pești 

În plan profesional sau în afaceri aveți posibilitatea să demarați cu bine un nou proiect la care va gândiți de ceva timp. Evitați speculațiile și să nu va lăsăți tentat de chilipiruri, fiindcă există riscul să ieșiți în pierdere. Puteți face planuri de viitor în legătură cu o investiție pe termen lung pentru cămin. Partenerul de viață va susține.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×