Horoscop zilnic 28 iulie 2018. O zodie va fi cerută în căsătorie

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/07/2018, 20:35
Horoscop zilnic 28 iulie 2018. O zodie va fi cerută în căsătorie

Horoscop zilnic 28 iulie 2018. O zodie va fi cerută în căsătorie

Horoscop 28 iulie 2018 Berbec

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional, moment marcat de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Însă ceva se va modifica și în plan sentimental, astfel că fii atent la ambele tipuri de relații. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun. Ai încredere că totul va fi bine!

Horoscop 28 iulie Taur

Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimba viaţa. Parcă ai fi în faţa unei mari decizii în care e implicată şi persoana iubită. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătoreşti şi să intri în rândul lumii.

Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viaţa de familie sau viaţa de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Horoscop 28 iulie Gemeni

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață. Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. În Semnul Vărsătorului se formează aspectul de Lună plină si eclipsa de Luna, ajutându-te să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Horoscop 28 iulie Rac

Sâmbătă, Racii vor face o achiziţie la care râvneau de multă vreme. Aveţi, în sfârşit, posibilitatea de a cumpăra un produs scump, dar care v-a fascinat în ultima vreme. Fie că e un gadget, fie că e un produs electrocasnic, nu ezitaţi să-l cumpăraţi, pentru că vă va fi foarte folositor! Prietenii voştri vor fi şi ei încântaţi de achiziţia pe care o faceţi şi chiar vor dori şi ei să o cumpere.

Horoscop 28 iulie Leu

Ai uneori nevoie să te rupi de stresul cotidian şi să te retragi în lumea ta interioară, cea în care eşti liber să visezi frumos, să inventezi ceea ce nu ai în viaţa obişnuită. Nu e doar visare aici, nu e doar un spaţiu al fanteziei în care poţi zburda cum vrei, ci e atelierul tău de creaţie.

Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai înalte, ca atare oferă-ţi, din când în când, acest răgaz în care să stai de vorbă cu tine însuţi. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum eşti doar la etapa visului, eşti convins că va veni ziua când ceea ce creezi va prinde contur şi în realitate.

Horoscop 28 iulie 2018 Fecioară

Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitățile profesionale întreprinse până acum. Ești ajutat de perfectarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional.

Horoscop 28 iulie 2018 Balanţă

Relaxare completă pentru Balanţă. O baie în piscină va face minuni astăzi şi vă va ajuta să scăpaţi de oboseala acumulată în ultima vreme. Pe seară, le veţi face o vizită surpriză părinţilor sau unei alte rude foarte dragi. Casa gazdelor, mobila, tablourile şi alte lucruri din zonă vă vor aduce aminte de perioada copilăriei şi vă va da bună dispoziţie. Melancolici, veţi uita complet de toate grijile şi problemele pe care le aveţi.

Horoscop 28 iulie Scorpion

Liniștea și confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezintă aspectele care te atrag în mod special în acest weekend. Chiar dacă sunt multe îndatoriri profesionale care îți solicita prezența și eforturile în afară cadrului familial, cu puțin efort și bunăvoință vei putea aranja programul, astfel încât să împaci pe toată lumea. Organizează reuniuni împreună cu neamurile și mese festive surpriză.Ai și motive! Este posibilă o cerere în căsătorie sau mărirea familiei.

Horoscop 28 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorul nu se poate odihni în această zi. Un prieten sau o rudă care insistă să-i daţi o mână pentru a rezolva probleme stringente va face din nou apel către voi. Nu amânaţi, e bine să găsiţi soluţii la aceste situaţii care durează de ceva vreme. Dacă ajutaţi, aşa cum aţi promis, şi veţi găsi rezolvarea, atunci veţi avea pe deplin recunoştinţa unei persoane care şi-a pus încrederea şi speranţa în voi.

Horoscop 28 iulie 2018 Capricorn

Nimic nu poate strica buna dispoziţie a Capricornului. Optimismul de care daţi dovadă vă va face să acceptaţi chiar şi o propunere extravagantă a jumătăţii voastre. Vă veţi petrece timpul liber aşa cum îşi doreşte aceasta şi nu puteţi nega că vă va produce o oarecare plăcere. Totuşi, nu veţi fi aşa convinşi că veţi repeta experienţa. Seara, un serial preferat sau o carte bună va fi tot ce aveţi nevoie pentru a vă relaxa.

Horoscop 28 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul ar trebui să acţioneze cu multă precauţie astăzi. Veţi merge la o petrecere unde vă veţi simţi atras de o persoană, veţi începe să-i aruncaţi priviri şi să flirtaţi. Mare atenţie însă, să nu faceţi o greşeală: e posibil ca această persoană să fie însoţită de partenerul/partenera de viaţă şi riscaţi să cădeţi într-o situaţie neplăcută. Cu puţină reţinere şi diplomaţie, aţi putea evita astfel de momente.

Horoscop 28 iulie 2018 Pești

Chiar dacă e weekend, Peştii nu au posibilitatea să se bucure de ziua liberă. Aveţi un proiect foarte important de terminat, aşa că va trebui să munciţi. Partea bună este că alături de voi va fi şi un alt coleg, care vă va menţine bunadispoziţie cu glume şi poveşti amuzante, iar timpul se va scurge imediat. Odată terminată munca, veţi ieşi împreună la un ceai, iar seara îl veţi invita la o cină cu familia. Absolut toată lumea va rămâne surprinsă de cât de vesel şi pozitiv este acest om. Categoric între voi se va naşte o prietenie de durată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×