Horoscop zilnic – 21 decembrie: Cum ne influențează solstițiul de iarnă

Victor Anghel   
în Horoscop
20/12/2018, 14:40
Horoscop zilnic – 21 decembrie: Cum ne influențează solstițiul de iarnă GALERIE FOTO
Horoscop zilnic – 21 decembrie: Cum ne influențează solstițiul de iarnă

Horoscopul din 21 decembrie 2018 arată bine pentru aproape toate zodiile. Desigur, ca în fiecare capitol din viață, și aici sunt excepții. Totuși, spun astrologii, binele pare să predomine în viața tuturor nativilor, pentru că tot astăzi este solstițiu de iarnă – și care se încheie mâine, 22 decembrie, potrivit astro-urseanu.ro. Această zi este cea mai scurtă din an, iar fenomenul se produce de două ori pe an: o dată în decembrie și o dată în iunie.

Termenul “solstițiu” înseamnă “soare nemişcat” şi marchează prima zi a iernii astronomice în emisfera nordică, cea mai scurtă zi şi cea mai lungă noapte a anului în emisfera nordică. De asemenea, zodiile sunt influențate de acest eveniment nu doar în ziua în care el are loc, ci și înainte, și după încheierea lui.

Cum influențează solstițiul de iarnă zodiile azi, 21 decembrie 2018

Specialiștii au spus că azi, dar și în următoarea perioadă apar schimbări majore, pentru că intrăm în sezonul Capricornului. În plus, odată cu petrecerea solstițiului de iarnă, zodiile sunt mai mult sau mai puțin afectate. Fiecare nativ simte la o anumită intensitate modificările apărute în viața sa, atât în legătură cu lucrurile cotidiene, cât și cele care privesc comportamentul lor și al celor din jur.

 Berbec – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Dacă vrei să ai mai mult succes în carieră e simplu: nu te mai ascunde și arată-ți calitățile. Ești foarte valoros și tu știi asta.

Taur – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Azi e ziua perfectă ca să îți stabilești obiectivele pe 2019. Nu te mai lăsa influențat, condus de cutumele societății în care trăim.

Gemeni – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Partenerul de viață te dezamăgește tot mai des în ultima vreme, însă, tu nu îți pierzi speranța: crezi că totul se va rezolva. Totul e în zadar însă, în cazaul în care schimbarea nu pornește de la tine.

Rac – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Petrece mai mult timp cu tine, descoperă-te și descoperă-i pe cei din jurul tău. Unul dintre visurile tale se poate împlini: ziua în care vei îmbrăca rochia de mireasă e aproape! Așa că spune: “Da!” cu tot sufletul.

Leu– horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Leii trebuie să aibă mare grijă la minte, inimă și trup! Sfat de pus în aplicare urgent: să renunțe la obiceiurile proaste și să devină persoana care își doresc să fie.

Fecioară – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Nativi Fecioară, a sosit clipa să începi să te gândești mai mult la propria persoană și să te concentrezi și pe propria bucurie. Dă-ți voie să fii fericit sau fericită!

Balanță – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Nu știm dacă e din cauza sărbătorilor de iarnă sau nu, dar un lucru e cert: îți dorești mai mult ca niciodată să fii alături de familia ta. Protejează-i pe cei la care ții.

Scorpion – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Renunță la răutăți și bucură-te de relația de cuplu, mai ales că urmează și cele mai frumoase sărbători din an. Nu mai încerca să îți conduci partenerul, pentru că acesta este foarte grijuliu și atent cu tine. Astrologii îți recomandă să faci anumite schimbări în comportament.

Săgetător – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Ai copilărit cam mult la muncă și în viața personală, nu crezi? E momentul să te focusezi pe ceea ce îți dorești cu adevărat. Fă-ți o listă cu rezoluții și lucrează pentru a o îndeplini pe fiecare.

Capricorn – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Lasă trecutul în trecut! Știu că ai auzit de multe ori acest sfat, dar aplică-l urgent și nu le mai da voie celor din jur să îți spună cine ești! Tu știi asta, trebuie doar să le demonstrezi.

Vărsător– horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Banii încep să se înmulțească, dar relația cu familia se înrăutățește pe zi ce trece. În această perioadă trebuie să fii mai optimist sau optimistă, pentru că lucrurile bune nu vor întârzia să apară. Nativii acestei zodii sunt niște ființe spirituale și merită să conștientizeze asta.

Pești – horoscop zilnic: 21 decembrie 2018

Sfatul astrologilor este să te înconjori doar deoameni care te înțeleg. Mai mult, îți recomandă să ieși din zona de confort si cunoaste persoane noi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×