Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/07/2018, 20:17
Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani

Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani.

Berbec

Problemele legate de bani. Posibil  să fi cheltuit peste măsură în ultima perioadă sau să fi împrumutat pe cineva și acum nu reușiți să reveniți pe linia de plutire. Cei care au litigii sunt pe cale de a rezolva problema, însă nu trebuie să se aștepte la soluții prea avantajoase pentru ei, în special dacă au de primit o sumă de bani.

Taur

Ai de rezolvat o problema și anunti la birou ca intarzii. Dupa cateva ore constati ca lucrurile se prelungesc prea mult si esti gata sa renunti. Daca nu vrei sa o iei de la capat maine, mai ai rabdare o vreme. Cel mai probabil va fi nevoie sa iti iei toata ziua liber

Gemeni

Sunteți extraordinar de sociabili și vă înțelegeți bine cu toți cei din jur. Dacă aveți de transmis anumite mesaje, acum este momentul pentru că toți vor înțelege ce doriți.

Rac

Gândul îți sta numai la concediu. Stabilesti programul, faci trasee si liste de cumparaturi. Ai grija, totusi, sa fii atent si la ce se intampla la job. Pana la vacanta, incearca sa ramai concentrat si la munca.

 

Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani

 

Leu

Leul are nevoie acum de câteva ore singuri cu gândurile lui. Și, într-adevăr, nu vă puteți planifica viața până când nu vă răspândiți gândurile, planurile și obiectivele pentru o previziune. Pentru ca nimeni să nu interfereze cu această analiză, opriți telefonul și toate mijloacele de comunicare. Lăsați fiecare dintre gândurile care apar în cap să fie supus unor analize multiple. Există șanse mari ca una dintre aceste idei să se dovedească a fi cu adevărat strălucitoare.

Fecioara

Te așteaptă o zi agitată. Timpul trece parcă prea repede si simti ca nu ai cand sa termini tot ceea ce ti-ai propus pentru astazi. Daca nu vrei sa ramai peste program, fa un efort maine dimineata si incearca sa ajungi mai repede la birou.

Balanta

Ai fost anuntat ca trebuie sa predai proiectul la care lucrezi inainte de termen. Nu este o veste prea buna, deoarece mai ai mult de lucru. Esti constient ca vei primi critici din partea superiorilor, dar iti vine o idee geniala. Deja te-ai si apucat de lucru la noua varianta.

Scorpion

Scorpionii astăzi vor fi inițiați în mai multe afaceri financiare. Nu vă permiteți să vă lărgiți lista cheltuielilor deja desemnate, chiar și de dragul lucrurilor pe care le priviți cu o inimă doritoare. Veți uita rapid o dezamăgire din magazin, de îndată ce partenerul dvs. se întoarce acasă cu știrile uimitoare. Ei vor raporta că salariul său a devenit semnificativ mai mare. Asta inseamna ca foarte curand va puteti permite sa faceti acea achizitie pe care o doriti.

Sagetator

Trebuie sa dai un raspuns cuiva care ti-a facut o propunere de colaborare. Problema e ca decizia ta va afecta si alte persoane. Nu te grabi, gandeste-te serios. Nu este vorba doar de cariera, ci si de viata personala.

Capricorn

Lipsa odihnei te afecteaza. Daca nu vrei sa ajungi sa ai probleme de sanatate, ar fi bine sa te mai si relaxezi. Incearca sa iti impui un program si sa te organizezi mai bine. Nici nu mai stii cand ti-ai luat ultima data concediu…

Varsator

Vărsătorulva merge astăzi împotriva sfatului celei mai bune prietene. Ea vă va îndemna să nu începeți o relație cu o persoană pe care o cunoașteți doar de câteva zile, pe care prietena dvs. a observat-o de mai mulți ani. Vei spera că toate poveștile prietenului despre păcatele noului tău iubit sunt bârfe. Cu toate acestea, prietena ta va avea dreptate și în această seară vei vedea că iubitul tău își pierde interesul față de tine imediat ce o persoană de sex opus, frumoasă și cu un venit mai mare, apare lângă el.

Pesti

Esti obligat să iei parte la un eveniment programat pentru diseara, dar nu ai niciun chef. Fa un efort si treci pe acolo. Stii bine ca altfel vei avea niste discutii neplacute cu cineva din familie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×