Horoscop zilnic 13 iulie 2018. Una dintre zodii va fi atacat de un apropiat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
12/07/2018, 18:50
Horoscop zilnic 13 iulie 2018. Una dintre zodii va fi atacat de un apropiat
Horoscop zilnic 13 iulie 2018

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Berbec

Sunt sanse sa-ti petreci ziua mai mult acasa, fie alaturi de membrii familiei, fie impreuna cu neamurile. Chiar daca apar neplaceri, discutii aprinse, tu esti artizanul care poate dizolva si rezolva orice diferend. Indreapta-ti atentia si spre activitatile domestice care treneaza de ceva vreme. O curatenie generala, niscai reparatii sau planificarea achizionarii unor bunuri.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Taur

Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente. Posibil sa-ti displaca remarcile sau sfaturile unora, insa mai bine a-i lua aminte la cele aflate astazi. Totul are o noimă, astfel ca foloseste partea buna a lucrurilor. Cultiva simtul umorului si ai incredere ca Universul iti trimite numai oamenii, informatiile si situatiile utile.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Gemeni

Ziua poate aduce bonusuri neasteptate, dinspre locul de munca. Informatiile provitoare la veniturile tale din munca desfasurata sunt contradictorii, in sensul ca sunt sanse fie de amanare a unor plati, de reducere a salariului, fie de schimbarea a conditiilor de lucru. Creioneaza un plan de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani si urmeaza-l cu incredere.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Rac

Este o zi cu o incarcatura emotionala deosebita, de aceea fii prudent. Iti sunt favorizate activitatile usoare, alcatuirea planurilor de viitor si plimbarile prin locurile preferate alaturi de cineva drag. Evita spatiile zgomotoase si oamenii care te suprasolicita psihic! Sunt multe lucruri minunate in lumea asta carora le poti acorda din plin sprijinul si atentia ta.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Leu

Rezerva-ti momente de odihna si ocupa-te numai de activitati usoare. Se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv sau ale sistemului osos. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pe cat posibil. Odihna, detasarea de cotidian si increderea in fortele proprii iti sunt de mare folos. Niscai provocari parteneriale.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Fecioară

Relatiile cu prietenii sau cu sustinatorii din segmentul profesional pot lua turnuri interesante. Ar fi bine sa retii cele discutate si petrecute astazi, deoarece sunt un preambul la felul in care se vor desfasura aceste relatii timp de patru saptamani de acum incolo. Este momentul sa te desprinzi de unele persoane care doar profita de pe urma ta si asta in mod vizibil.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Balanță

Se petrec lucruri interesante in segmentul profesional, mai ales in relatia cu sefii sau cu reprezentantii oficiali ai unor institutii. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit daca lasi frau liber emotiilor sau scapi declaratii care ar trebui ascunse. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Sprea seara, retrage-te langa membrii familiei.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018. Capricornul are parte de discuții aprinse

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Scorpion

Te preocupa activitatile intelectuale care iti solicita mult gandirea si imaginatia. Astfel, la locul de munca ai sanse sa desfasori cu succes orice sarcina de lucru. Totusi discerne atent cum rezolvi lucrurile, pentru ca exista riscul sa te suprasoliciti si sa gafezi serios. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a viziona un spectacol de teatru, un film sau pentru a vizita o expozitie de arta.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Săgetător

Segmentul financiar comun cu altii iti poate aduce rezolvarea unor chestiuni vechi, de genul achitarea unor facturi sau datorii, plata unor eforturi depuse intr-un contract de colaborare, lamuriri legate de mosteniri si partaje personale sau profesionale. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi bune. Ar fi bine sa asculti ce ti se spune si sa decizi in consecinta.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Capricorn

Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau cu persoanele alaturi de care desfasori activitati profesionale. Pentru ca sunt momente incarcate de subiectivism ar fi bine sa nu pleci urechea la tot ce auzi. Pe de alta parte, ceilalti oglindesc multe fatete ale personalitatii tale, iar din cand in cand trebuie sa te confrunti cu asta. Seara aduce alinare acasa, printre cei dragi.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Vărsător

Chiar daca ti-ai propus sa lucrezi astazi mult si pe indelete este posibil ca planul sa-ti fie rasturnat de alte chestiuni care intervin si trebuie rezolvate urgent. Adapteaza-te situatiei si ai incredere ca vei rezolva totul cum se cuvine. Ingrijeste-ti sanatatea si alterneaza regulat orele de munca cu cele de odihna. Asta te poate te poate scapa de multe neplaceri ulterioare.

Horoscop zilnic 13 iulie 2018 Pești

De bun augur sunt activitatile impreuna cu persoana iubita si cu copiii. Totusi sunt posibile discutii aprinse pe te miri ce. Cumva in fundal exista unele tensiuni intre tine si cei dragi, iar din cand in cand, acestea ies la suprafata pentru a fi dizolvate. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt si evita sa ai asteptari mari din partea celorlalti. Bucura-ti sufletul cu un hobby!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×