Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
12/08/2018, 20:29
Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii
Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii

Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii

Horoscop 13 august 2018 Berbec

Totul se întâmplă exact la timpul potrivit, de parcă cineva te-ar întreba pe tine dacă îţi convine acest ritm de evoluţie. Exact când ai nevoie de un lucru, el deja apare în calea ta, când visezi la o rezolvare, se iveşte şi ea din senin, şi totul face parte dintr-o sincronizare perfectă între ce ţi-e scris şi ce îţi doreşti tu mai mult de la viaţă.

Horoscop 13 august 2018 Taur

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să te implici în activități de anvergură sau în discuții importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafezi serios, mai ales dacă te implici fără să fii rugat, în treburile altora. Liniștește-te și orientează-ți eforturile numai spre sarcinile tale. Seară, sfătuiește-te cu cei dragi pe temă evenimentelor zilei.

Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii

Horoscop 13 august 2018 Gemeni

Te-ai decis să faci ordine în viaţa ta şi primul pas e să priveşti mult mai sincer relaţiile tale cu ceilalţi. Ai descoperit că ai în preajmă mulţi prieteni falşi, oameni care ţi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi bine faci că vrei să-i mai cerni! Mergi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, dă-i afară din viaţa ta pe cei care doar profită de bunătatea ta, pentru că nu ai nevoie de ei.

Chiar cu riscul de a rămâne doar cu o mână de prieteni alături, măcar aceştia sunt adevăraţi şi te poţi baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunoştinţe de care te poţi lipsi chiar de azi!

Horoscop 13 august 2018 Rac

Ești tentat să apelezi la prieteni sau la persoanele care te susțin în plan profesional. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, deoarece unii te pot sancționa chiar și pe banalități. Segmentul acesta relațional se află într-un con de umbră, astfel că este posibil să nu obții rezultatele scontate. Răspunsurile la întrebările tale și soluțiile de care ai nevoie le cunoști doar tu.

Horoscop zilnic 13 august 2018

Horoscop 13 august 2018 Leu

Sunt sanse sa intalnesti persoane importante cu functie, atât la serviciu, cât și în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane îți aduc lămuriri vizavi de prestația ta de la locul de muncă. Însă pe de altă parte, informațiile vehiculate astăzi în preajma ta te vor ajuta să-ți formezi o vedere de ansamblu a situației socio-profesionale în care te afli.

Horoscop 13 august 2018 Fecioară

Se conturează întâlniri și dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile dintre ține și ceilalți astăzi sunt accentuate. Divergența opiniilor și mentalitățile diferite îți creează disconfort și astfel îți este dificil să comunici sau să participi activ la discuții. Relaxează-te și deschide-ți mintea și sufletul! Vei află lucruri interesante și utile. După-amiază plimbă-te în aer liber.

Horoscop 13 august 2018 Balanță

Este posibil să fiți pus în situația de a alege între un câștig ușor și relația cu un prieten bun. O discuție cu o rudă mai vârstnica ar putea să va facă să priviți câștigurile materiale dintr-o perspectivă diferită. Este o perioadă bună pentru a învață ceva nou în domeniul dumneavoastră de activitate. De asemenea, eastrolog.ro va recomanda să acordați mai multă atenție relației cu partenerul de viață.

Horoscop 13 august 2018 Scorpion

Traversati o perioada favorabila plan sentimental. Este posibil chiar sa fiti dispus sa faceti o declaratie de dragoste. In plan profesional si in afaceri ar fi bine sa nu va asumati niciun risc.
Horoscopul din 9 iulie va recomanda sa fiti foarte atent in tot ce faceti si sa respectati cu strictete regulile si legile, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile.

Horoscop 13 august 2018 Săgetător

Ai spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii și pentru ține și pentru ei. Totuși ai grijă și dozează-ți eforturile. Sănătatea este precară pe segmentele ficatului, astfel că ai nevoie de odihnă regulată. Este posibil să te gândești la consultații și analize medicale. Sfatul specialiștilor în sănătate ți-ar prinde bine, însă nu forță notă.

Horoscop zilnic 13 august 2018. Schimbări radicale în viața unei zodii

Horoscop 13 august 2018 Capricorn

Prea cari după tine un bagaj imens de amintiri care nu-ţi fac bine, te raportezi prea mult la cele întâmplate cândva, din care deja ţi-ai învăţat lecţia, deci ar fi timpul să te debarasezi de povară şi să te concentrezi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu te mai întoarce acolo, ci eliberează-te de acest balast emoţional care nu-şi mai are rostul.

Din păcate ai în preajmă oameni care, fac ce fac, şi tot acolo în trecut te trag, deci ar trebui să îi ţii mai întâi pe ei la distanţă dacă vrei să te detaşezi de ceea ce nu-ţi mai face plăcere. De tine depinde să închizi acel capitol care nu te onorează!

Horoscop 13 august 2018 Vărsător

Interesantă zi în plan domestic. Ai șanse să desfășori treburi domestice, să discuți cu neamurile sau să planifici vizite în locurile natale. Unii membrii ai familiei te vor provocă, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuții vechi legate de concepții și principii legate de familie și implicațiile ei. Ascultă și părerile celorlalți, dar susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile.

Horoscop 13 august 2018 Pești

Chiar dacă nu primeşti răspunsurile potrivite atunci când ai dori tu, trebuie să ai răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Tu deocamdată cere de sus ghidarea potrivită şi apoi aşteaptă, pentru că nu pot veni soluţiile exact atunci când vrei tu, trebuie să îţi educi răbdarea şi să faci pace cu timpul care trece în ritmul lui firesc.

Aşteptarea are şi ea un rost, pentru că pe parcursul trecerii zilelor sau săptămânilor până la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de învăţat, deci timpul nu trece în zadar, ci ca o acumulare de capital şi experienţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×