Horoscop zilnic 12 august 2018. O zodie va avea o pierdere imensă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/08/2018, 21:34
Horoscop zilnic 12 august 2018. O zodie va avea o pierdere imensă
Horoscop zilnic 12 august. O zodie va avea o mare pierdere

Horoscop zilnic 12 august 2018. O zodie va avea o pierdere imensă

Horoscop 12 august BERBEC
E o bucurie să te afli în compania oamenilor tonici, care te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. Alătură-te imediat aventurii la care aceştia te invită, pentru că va transforma ziua într-o activitate foarte interesantă care vă va încărca bateriile.

Nu păstra această zi pentru somn, odihnă sau lene casnică, ci caută să ieşi undeva alături de aceste persoane, pentru că împreună veţi avea o zi de milioane! Îţi face bine prezenţa lor, deoarece privesc viitorul în aceleaşi nuanţe ca şi tine, stimulându-vă unii pe alţii.

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august TAUR
Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tău are nevoie, ca atare azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ţi-a adus bucurie, linişte, armonie. Că e despărţirea de cineva drag sau că trebuie să laşi în urmă o etapă care a însemnat enorm pentru tine, simţi că ceva se rupe în interiorul tău.

Nu trebuie să te cramponezi de ce a fost, lasă lucrurile să evolueze, pentru că, în golul rămas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uită şi aşteaptă cu optimism noutatea!

Horoscop 12 august GEMENI

Partenerul de viață v-ar putea face o surpriză plăcută, probabil un cadou cu o semnificație deosebită. Dacă prietenii va invită într-o excursie, horoscopul din 12 august va recomanda să nu ratați ocazia. Va sfătuim să fiți cumpătat, mai ales la masă. Un exces alimentar v-ar putea strică toată ziua.

Horoscop zilnic 12 august 2018. O zodie va avea o pierdere imensă

Horoscop 12 august RAC

Ziua de azi este favorabilă întâlnirilor cu persoane apropiate și consolidării relațiilor de prietenie. Aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară a unei persoane mai tinere din familie. Dacă va gândiți de mai mult timp să demarați o afacere nouă, azi puteți să treceți la fapte. În cazul în care întâmpinați dificultăți, horoscopul zilei din 12 august va recomanda să cereți sfatul unei persoane cu experiență.

Horoscop 12 august LEU

Pentru Lei, se pare că azi debutează o etapă nouă în viață socială și în plan profesional. Aveți posibilitatea să începeți o nouă afacere sau să faceți o schimbare importantă în carieră. Contextul astral al zilei favorizează comunicarea și călătoriile în interes personal.

Dorință de schimbare și de înnoire va ajută să luați decizii inspirate, cu efecte foarte bune pe termen lung. Horoscopul din 12 august va sfătuiește să fiți atent la cheltuieli.

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august FECIOARĂ
Nu eşti deloc în apele tale, preferi să fii lăsat singur şi aproape că respingi gesturile de afecţiune de la cei din jur. Unii nu înţeleg de ce te comporţi aşa, dar azi vrei să pui preţ doar pe propria ta persoană, fără ca nimeni să te bată la cap.

Doreşti linişte, izolare, tăcere, ca atare eşti în stare să opreşti telefoanele şi să nu discuţi cu nimeni. Cei dragi îţi vor respecta nevoia de linişte, pentru că ei ştiu că aşa îţi încarci tu bateriile, dar nu lăsa pesimismul să te copleşească.

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august BALANTA
Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic.

Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august SCORPION
Prieteniile nu ţin o viaţă, din păcate, şi acelaşi lucru descoperi şi azi pe pielea ta, deoarece eşti în faţa unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o lună, dar trece, pentru că un prieten face o eroare colosală faţă de tine şi e greu de crezut că i-o ierţi atât de uşor.

Numai de tine depinde dacă poţi trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune în balanţă la modul cel mai serios dacă eroarea sa e pardonabilă sau mai faci şi de data aceasta concesii? A trage iar şi iar de o relaţie doar din lipsă de altceva mai bun nu e în beneficiul nimănui, deci gândeşte-te bine dacă mai merită sacrificii.

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august SAGETATOR
Veştile care vin de departe sună excelent, încât simţi nevoia să sărbătoreşti evenimentul. Poate auzi despre viitoare căsătorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunţă musafiri bineveniţi de la oarecare distanţă. Şi călătoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare ieşi oriunde vezi cu ochii.

Adună-ţi familia sau prietenii şi plimbă-te prin împrejurimi, mai ales dacă vremea de afară te inspiră la excursii. Nu acasă, ci undeva în afara ei vei găsi azi cele mai bune motive de sărbătorit!

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august CAPRICORN
Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare.

Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă! Citeşte, învaţă, vorbeşte!

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august VARSATOR
Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale.

Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Horoscop 12 august 2018

Horoscop 12 august PESTI
Banii se adună greu, dar nici nu eşti atât de dispus să-i scoţi din portofel, ci te informezi foarte atent dacă e momentul unei investiţii acum sau nu. Cauţi preţuri în mai multe părţi, aştepţi mai multe oferte, calculezi fiecare bănuţ cu atenţie, pentru că nu vrei să dai banii la primul impuls.

E o atitudine foarte bună, pentru că aşa nu rişti să faci o alegere greşită şi să regreţi mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi şi veste de câştig, ca atare investiţia de acum poate avea şi efecte profitabile în viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×