Horoscop zilnic 10 octombrie 2018: peștii au planuri mari de viitor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 20:32
Horoscop zilnic 10 octombrie 2018:  peștii au planuri mari de viitor
Ce spun astrele pentru ziua de 10 octombrie?

Horoscopul pentru 10 octombrie 2018 este indicat de astrele ce arată că va exista o relație platonică pentru o zodie anume. Vor veni pentru câțiva nativi ceva plângeri din partea prietenilor. Multe nemulțumiri care te vor face să te simți folosit. O zodie va cheltui sume mari pentru lucruri de nimic în ziua de 10 octombrie. Există posibilitatea de o plecare din localitate ori chiar din țară.

Berbec

Te bucuri pentru cât de bine te integrezi în grupul oamenilor din jurul tău. Aveți lucruri în comun și asta vă bucură extrem de tare pentru că puteți sta la poveți despre multe subiecte. Spre seară sunteți invitat la o cină de o persoană foarte dragă.

Taur

Azi, 10 octombrie, este ziua rezervată cheltuielilor, deși nu e prea potrivit pentru că nu o duci foarte bine financiar. Ești obosit, iar la serviciu ai avea parte de diverse situații care te-au făcut să treci dintr-o stare în alta. Achizițiile noi crezi că te fac să fii fericit.

Gemeni

Ziua de miercuri, 10 octombrie, vă aduce o petrecere cu prietenii. O să aveți parte de o seară extraordinară, deși o să exagerați cu multele, iar a doua zi veți regreta.

Rac

O să aveți miercuri după-amiază discuții cu partenerul cuplului, însă nu grave, lucruri minore a căror rezolvare o găsiți până la sfârșitul zilei.

Leu

Sunteți reticent și vă îndoiți mult prea tare de lucruri care ar trebui să nu vă pună în dificultate emoțională și fizică. Vi se reproșează multe lucruri, dar le țineți piept și rezistați.

Fecioară

Aveți nevoie de o perioadă de relaxare, miercurea asta trebuie să stați liniștit și să reflectați la ceea ce ați realizat până acum. Azi, 10 octombrie, veți afla pe ce drum să o apucați de acum încolo.

Balanță

Familia voastră așteaptă un semnal de la voi. Trebuie să aveți grijă la cei dragi și să îi țineri aproape. Cele mai multe reproșuri vin din partea aceasta. O să aveți o seara de petrecere.

Scorpion

Așteptați cu plăcere noi proiecte profesionale, nu pentru că duceți lipsă, ci pentru că sunteți nerăbdător de evoluție. Trebuie să petreceți mai mult timp în sânul familiei, n-ați mai făcut de multă vreme asta.

Săgetător

Vreți distracție, multă distracție. Vreți să profitați de timpul pe care îl aveți liber și să vă relaxați total. Dacă prietenii nu vor putea fi disponibili, veți găsi oricum pe cineva.

Capricorn

Sunteți plictisit de ce vă înconjoară, așa că v-ați gândit să vă faceți o aventură. Este o experiență în plus, în rest nu se pune problema de prea multă dezvoltare pe partea emoțională.

Vărsător

Nu vă așteptață la evoluții nefirești și picate din cer dacă nu puneți osul la treabă. Nimic nu vine fără muncă, iar voi ați cam profitat de anii tinereții și ați petrecut suficient cât pentru toată lumea.

Pești

O nouă dimensiune pentru relația cu persoana iubită. O să vă legați mai mult și o să discutați de un viitor serios împreună, nu ați vorbit încă de căsătorie, dar un copil este deja binevenit.

e să te simți folosit. O zodie va cheltui sume mari pentru lucruri de nimic în ziua de 10 octombrie. Există posibilitatea de o plecare din localitate ori chiar din țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×