Horoscop zilnic: 1 martie! Leii trebuie să-și țină nervii în frâu!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Horoscop
28/02/2019, 17:08
Horoscop zilnic: 1 martie! Leii trebuie să-și țină nervii în frâu! GALERIE FOTO
Ce ti-a rezervat horoscopul zilei de 1 martie

Horoscopul zilei de 1 martie vine cu vești bune petru zodii, dar nu pentru toate. Primăvara aduce căldură în termometre, dar nu și în familiile unora dintre nativii născuți în zodia Leu.

Așa arată horoscopul zilei de 1 martie pentru toate zodiile

Aceștia simt nevoia să se izoleze de lume, să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, sunt destul de confuzi astăzi și starea emoţională nu va fi una chiar bună. De aici, până la un conflict domestic nu mai este decât un pas!

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec trebuie să-și vadă de treaba lor astăzi, să nu intre în discuții, în conflicte cu nimeni. Trebuie să stea alături de cei dragi și să facă cât mai puțin efort, deoarece stau prost la capitolul energie. Există posibilitatea ca anumite oportunităţi să apară în calea voastră pe care nu ar trebui să le rataţi. Este o zi foarte bună, profitaţi de fiecare moment.

Taur

Un aropiat vă face o surpriză uriașă, la care nu v-ați fi gândit niciodată. În plus, iubirea pluteşte în aer, motiv pentru care s-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. În afaceri lucrurile merg bine, înă se pot înregistra mici stagnări. Nu trebuie să vă alarmați!

Gemeni

Gemenii sunt implicaţi în diferite activităţi şi evenimente. Aveţi ocazia de a face anumite schimbări benefice vouă şi de a vă reprofila. Poate în alt domeniu, ori poate veţi începe un nou hobby. În ceea ce priveşte cariera, aşteptaţi-vă la o majorare de salariu ori la o avansare îndelung aşteptată.

Rac

Racii ststau ca pe arcuri astăzi. Călătorii scurte şi multe întâlniri. O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău şi eşti nevoit să te împarţi între profesie şi viaţa personală. Singura constantă care îţi dă putere să treci peste ziua de azi este relaţia cu partenerul de viaţă, care este una de poveste.

Horoscop 1 martie
Horoscopul zilei de 1 martie vine cu vești bune pentru Săgetător

Leu

Leii simt nevoia să se izoleze de lume, să petreacă mai mult timp cu ei înșiși. Vei deveni din ce în ce mai confuz, iar starea emoţională va fi influenţată de un scandal domestic. Ai noroc în afaceri sau ești lăudat se şefi. Există șansa să câștigi o loterie, dar trebuie să fii cumpătat.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă grijă de propria lor bunăstare. Dacă lucrurile nu merg bine în afacerea în care eşti implicat, renunţă la ea. Ia-ţi câteva zile de concediu şi gândeşte-te la noi oportunităţi. Petrece timp cu familia și cu hobby-ul preferat.

Balanţă

Balanţele îşi vor petrece prima zi de primăvara a acestui an într-o atmosferă de iubire şi îngrijire universală. Astăzi veţi fi răsplătiţi pentru numeroasele ocazii în care v-aţi îngrijit ca persoanelor din jurul vostru să le fie şi să le meargă bine. De asemenea, astrele vă oferă, astăzi, numeroase idei inspirate cu ajutorul cărora puteţi obţine câştiguri importante, atât personale cât şi financiare.

Scorpion

Scorpionii se simt foarte răsfăţaţi. Prima zi de primăvară vă va oferi o stare de optimism şi de visare, astfel că nu veţi face altceva decât să vă gândiţi la viitor şi la modul în care vă veţi petrece zilele călduroase ce vor urma. Pe plan profesional, doriți să avansați și este posibil să vi se ofere oportunitatea. Pe plan personal, încercaţi să vă bucuraţi de viaţă, de faptul că îi aveţi pe toţi cei dragi aproape.

Săgetător

Visele nativilor din Săgetător vor fi transpuse, astăzi, în realitate. Totuşi, există posibilitatea ca anumite circumstanţe nefavorabile să vă afecteze planurile. Nu vă stresaţi şi nu anulaţi totul. Încercaţi să vă calmaţi şi să alegeţi ce este mai bun şi pozitiv din visele voastre. Mergeţi până în pânzele albe pentru ceea ce vă doriţi şi veţi obţine totul.

Capricorn

Astăzi parcă ești rupt de realitate, ești cu capul în nori, de aceea nu este bine să semnezi acte. Starea aceasta însă se dovedește foarte bună pentru creativitatea ta debordantă. Pune-ți planuri în aplicare și cu sigurană vei da lovitura!

Vărsător

Ziua va trece uşor şi dacă iei lucrurile pas cu pas va fi şi una productivă. Toate îndatoririle tale profesionale vor fi duse la bun sfârşit, mai ales că vei primi ajutor de la persoane de la care nu te aşteptai să facă asta. Spre seară vei căuta să ai o discuţie foarte caldă cu oameni în care ai încredere totală.

Pești

Nu poza ăn victimă, pentru că nu ești. Treci printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar îți vei reveni, ca întotdeauna.Ține capul sus și fii atent la oportunitățile care îți ies în cale. Spre seară o rudă mai în vârstă îţi va cere ajutorul, iarrietenii te invită la o petrecere mică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×