Horoscop weekend 14-15 mai. Veşti neplăcute pentru trei zodii

Mirela Apostol   
în Hotnews
14/05/2016, 09:14
Horoscop weekend 14-15 mai. Veşti neplăcute pentru trei zodii

Citeste horoscopul de weekend 14-15 Mai si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Vremea nu pare a fi pe placul tău în acest weekend. Vei prefera să stai mai mult în casă şi să te uiţi la filme. Vei petrece puţin timp şi prin bucătărie, pentru a găti şi pentru a prepara un desert delicios cu care să îţi răsfeţi papilele gustative.

Taur

În interiorul tău are loc o luptă care pare să te consume destul de mult. O persoană dragă te-a făcut să treci prin momente destul de dificile şi nu mai vrei să păstrezi legătura cu aceasta însă nu poţi să nu ţii cont de faptul că e sânge din sângele tău.

Gemeni

Nu îţi pasă de ce cred cei din jur şi faci mereu ceea ce te taie capul. Te vei implica într-un proiect care este destinat relaxării şi acumulării unor informaţii de interes personal, iar pe finalul zilei de duminică vei ieşi cu prietenele tale pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Rac

De mult timp tânjeşti după o ieşire în oraş cu vechii tăi prieteni, iar în acest final de săptămână nu vei mai sta cu pofta în cui, ci vei trece la fapte. Îi vei contacta pe toţi şi vei rezerva o masă la unul dintre cele mai frumoase localuri din oraş.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×