Horoscop weekend 11-12 noiembrie. Una dintre zodii, obligată să cheltuie bani

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
11/11/2017, 08:15
Horoscop weekend 11-12 noiembrie. Una dintre zodii, obligată să cheltuie bani

BERBEC

Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să va faceţi noi prieteni.

GEMENI

Sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. S-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupaţi de o rudă bolnavă.

RAC

Dacă vi se propune o colaborare, nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare.

LEU

Survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile.
Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate.

Horoscop weekend 11 – 12 noiembrie. Scorpionul are un succes nebun

FECIOARĂ

Înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă.

BALANŢĂ

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţa, care să vă aducă multe bucurii. Forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social.

SCORPION

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! Aveţi mare grijă de acte!

SĂGETĂTOR

După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

CAPRICORN

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine.

VĂRSĂTOR

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

PEŞTI

Descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×