Horoscop Urania pentru perioada 23-27 septembrie 2019. Scorpionii învață să coopereze cu inamicii

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
23/09/2019, 11:55
Horoscop Urania pentru perioada 23-27 septembrie 2019. Scorpionii învață să coopereze cu inamicii
Horoscop Urania pentru perioada următoare. Sursa foto: libertatea.ro

În cel mai nou horoscop realizat de Urania (pentru perioada 23-27 septembrie 2019), Scorpionii vor învăța să coopereze cu inamicii destul de bine. Totodată, săptămâna este marcată de intrarea Soarelui în sectorul Balanței, un eveniment care aduce un plus de efervescență în viețile tuturor nativilor.

Horoscop Urania 23-27 septembrie 2019: Zodiile care vor întâmpina dificultăți

Berbecii muncesc în condiții de stres. Unele exigențe sunt peste capacitatea lor. Ar fi indicat să se impună, să nu se lase pradă exclusiv nevoilor celorlalți. Taurii devin mai comunicativi și sunt înconjurați de persoanele potrivite. Evenimente favorabile apar în sectorul personal după 26 septembrie.

Gemenii întâmpină dificultăți din punct de vedere profesional. Anumite lucruri pe care le solicită nu sunt tocmai potrivite stilului lor de muncă, iar asta le creează mari probleme de adaptare. Racii se lovesc de tot felul de grupuri de interese obscure și de persoane care umblă cu cioara vopsită.

horoscop urania scorpion
Scorpionii învață să colaboreze cu dușmanii. Sursa foto: VideoBlocks

Peștii au o săptămână plină de piedici

Leii au nevoie de ceva mai multă relaxare și o vor obține fără mari eforturi. Vor reuși să se detașeze de toate necazurile și să nu mai preia asupra lor suferințele celor din jur. Fecioarele trebuie să ia decizii majore, să se implice mai mult în rezolvarea anumitor chestiuni ce nu mai suportă amânare.

Balanțele simt că relațiile umane s-au degradat și au nevoie de mai multe sfaturi. Norocul lor este că vor fi protejați de Soare în această perioadă. Scorpionii învață să coopereze cu cei din jur, atât cu oamenii valoroși, cu care se înțeleg, cât și cu inamicii.

Săgetătorii se pregătesc de un val de schimbări. Unele dintre ele vin pe nepusă masă și este solicitată capacitatea lor de reacție promptă și eficientă. Capricornii se reorganizează și devin ceva mai abili. Sunt puși pe fapte mari și le cam iese ce își propun. Indicat ar fi să nu se întindă mai mult decât li-i plapuma.

Vărsătorii obțin mici avantaje bănești de care ar fi bine să țină cont în perioada asta. Primesc tot felul de încurajări să investească într-un domeniu nou. Peștii vor comunica dificil cu cei din jur. Nu vor fi tocmai în apele lor, iar asta se va vedea toată săptămâna. Previziunile au fost făcute de Urania pentru ziarul Libertatea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×