Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019. Conflictele îl urmăresc pe Săgetător

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/10/2019, 17:55
Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019. Conflictele îl urmăresc pe Săgetător GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019. Sursa foto: avantaje.ro

Horoscopul Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019 aduce vești destul de proaste pentru multe dintre zodii. Astrele le vor influența destul de mult felul de a fi, iar conflictele îi vor paște la tot pasul.

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019

Berbec

Nativii Berbec au parte de o perioadă în care vor intra în conflict cu parteneri de afaceri sau chiar cu partenerul de viață. Vor aștepta momentul oportun pentru a riposta vehement! Berbecii vor analiza ceea ce nu merge bine în viața lor sau în afaceri și vor face schimbpri majore.

Taur

Nativul Taur poate fi cuprins de nemulțumire în săptămâna 12-18 octombrie 2019. Aceste momente pot căpăta aspectul unei revolte interioare, care vă poate tulbura somnul sau care vă poate afecta echilibrul organic. Nativul poate fi implicat în mici conflicte și la locul de muncă Acționați cu calm, deoarece acestea s-ar putea transforma foarte ușor în adevărate dispute.

Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019
Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019. Sursa foto: publika.md

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor va avea probleme cu prietenii. De la o contrazicere se poate ajunge chiar la ruperea unor prietenii și este păcat, deoarece prietenii adevărați se găsesc foarte greu. Trebuie să mai lăsați și de la voi!

Rac

În viața Racului revine o problemă cu care s-a mai confruntat și în trecut. Acum aveți experiență,așa că ar trebui să rezolvați ușor această problemă. Să sperăm că ați învățat din greșeli, ca să nu fiți pus în fața faptului de a le repeta. La locul de muncă vă merge bine și este posibil să avansați.

Leu

În această perioadă, nativul Leu va avea discuții foarte reușite cu mai multe persoane, în urma cărora va realiza de ce nu au mers bine în ultima perioadă planurile lor. Sunteți dispuși la dialog și la acumularea de informații noi, așadar veți remedia ușor problemele.

Fecioară

Fecioara va lupta în această perioadă pentru dobândirea unui drept. Fie că este vorba despre un câștig material, poateo moștenire, fie că puneți piciorul în prag acasă, demersurile vor avea succes. La locul de muncă se anunță liniște și pace.

Balanță

Nativul Balanță este destul de conflictual în această perioadă. Poate stârni conflicte la locul de muncă, dar și acasă. Partenerul de viață este foarte nemulțumit și speră ca această stare să înceteze cât mai repede. Cu șefii este posibil să ajungeți chiar și la tribunal.

Scorpion

Nativul Scorpion întâmpină probleme juridice la locul de muncă. Un contract citit în diagonală i-ar putea aduce prejudicii serioase. De aceea este bine să consultați întotdeauna un avocat, înainte de a semna contracte, mai ales atunci când este vorba despre sume importante de bani.

Săgetător

Săgetătorul parcă provoacă pe toată lumea la duel, în această perioadă. Este arțăgos și toate se trag dintr-o trăire sufletească intensă, ce va avea legătură cu partenerul de viață. S-ar putea ca unii dintre coleg să accepte duelul și să vă treziți că sunteți indezirabil la locul de muncă!

Capricorn

Și Capricornul este în centrul unor scandaluri, însă fără voia lui. Este posibil să devină oaia neagră a familiei, dar și a colectivului unde lucrează. Va trebui să vă comportați exemplar o bună perioadă de timp pentru a vă fi ștearsă această etichetă.

Vărsător

Vărsătorul este tot mai nemulțumit de locul de muncă unde activează și chiar de domeniu. Începe să caute altceva de făcut și se gândește chiar să-și deschidă propria afacere. Șansele sunt de partea sa, iar demersul ar putea fi unul care s-ar putea dovedi a fi benefic.

Pești

Nativii Pești parcă își pun singuri bețe în roate. Posibil să caute un credit cu care să demareze o afacere, însă se trezesc că vorbesc prea mult, dau prea multe detalii, iar demersul lor este ca și sortit eșecului. Trebuie să gândești mai mult, înainte de a vorbi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×