Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019. Taurii și Leii au o săptămână plină de schimbări

Dan Suta   
în Horoscop
08/12/2019, 18:07
Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019. Taurii și Leii au o săptămână plină de schimbări
Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019. Sursa foto: i.thehoroscope.co

Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019: Taurii și Leii vor avea o săptămână plină de schimbări, atât acasă cât și la locul de muncă. Vor fi puși în ipostaze noi, în situații care vor scoate tot ce e mai bun din ei.

Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii au drumuri de făcut, în interes de serviciu, miercuri și joi. Vineri au parte de musafiri nepoftiți acasă, iar sâmbătă se vor distra cu prietenii.

Taur

Taurii pornesc la drum cu multă determinare. Fac schimbări prin casă, căci simt deja spiritul Crăciunului, iar în weekend vor avea parte de surprize din punct de vedere amoros.

Gemeni

Gemenii întâmpină mici dificultăți financiare marți, iar miercuri își amintesc care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru ei. Vor încheia săptămâna ceva mai pozitivi.

Rac

Racii au parte de câteva cumpene emoționale pe la mijlocul săptămânii. Își pun tot felul de întrebări în legătură cu viitorul lor amoros. Sfârșitul de săptămână îi prinde ceva mai nepregătiți sentimental.

Leu

Leii dau tot ce e mai bun la locul de muncă și sunt dispuși să facă schimbări colosale. Sunt încurajați să își schimbe și atitudinea față de anumiți prieteni sau față de persoane din familie.

Fecioară

Fecioarele își fac multe planuri, chiar dacă nu dispun de cine știe ce finanțe. Vor avea parte de câteva surprize joi și vineri, unele destul de plăcute și neașteptate.

Balanță

Balanțele trec printr-o săptămână de foc. Principalul lor inamic va fi timpul, pe care trebuie să îl gestioneze cu responsabilitate.

Scorpion

Scorpionii descoperă niște adevăruri care nu le vor face plăcere, poate chiar o infidelitate de-ale partenerului de viață.

Săgetător

Săgetătorii rezolvă niște probleme birocratice până miercuri, iar vineri primesc o veste extraordinară de la un membru al familiei.

Capricorn

Capricornii vor fi ceva mai misterioși. Vor intra într-un con de umbră căci pregătesc ceva măiestuos, o revenire în forță de la anul.

Vărsător

Vărsătorii sunt triști, apatici. Toată săptămâna vor avea o stare destul de debusolantă chiar și pentru cei mai dragi lor.

Pești

Peștii au parte de tot felul de momente frumoase în dragoste. Fac anumite promisiuni și e posibil să aibă parte chiar de o cerere în căsătorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×