Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019. Nu aduce anul ce aduce această perioadă pentru Vărsători și Lei!

Dan Suta   
în Horoscop
09/11/2019, 14:59
Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019. Nu aduce anul ce aduce această perioadă pentru Vărsători și Lei!
Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019. Sursa foto: spiritualify.com

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019: Vărsătorii și Leii vor avea parte de câteva revelații importante. Pentru ei, următoarea perioadă va aduce ce n-a adus tot anul. Vor fi avantajați din toate punctele de vedere, în special profesional.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de trei zile fantastice (luni, marți și miercuri), urmate de alte patru zile destul de dificile din punct de vedere profesional. Se vor confrunta cu termene-limită în fața cărora trebuie să ia decizii radicale.

Taur

Taurii au o săptămână benefică sub aspect karmic și reușesc să comunice fără încrâncenare cu cei din jur. Se vor concentra asupra vieții de familie.

Gemeni

Gemenii trec de la o stare la alta și sunt extrem de preocupați de relația lor sentimentală. Vor fi încercați din punct de vedere emoțional, dar vor avea parte și de câteva revelații importante.

Rac

Racii simt că au puterea de a schimba destinele celor din jur în bine și devin altruiști. Se vor concentra mult pe dialog, pe schimb de experiență.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie pentru Leu

Leii tună și fulgeră aproape toată săptămâna, însă nu o fac degeaba. Toate eforturile lor vor fi răsplătite și vor trăi o săptămână unică. La mijlocul săptămânii au parte de experiențe inedite.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână zen. Sunt pozitive, criticile trec pe lângă ele ca trenul prin gară și devin superficiale într-un sens benefic pentru starea lor psihică.

Balanță

Balanțele au parte de câteva zile destul de dificile din toate punctele de vedere. Vor intra în conflicte cu persoanele din familie.

Scorpion

Scorpionii devin misterioși. Comunică greoi, dar coc ei ceva. Au un plan grandios în minte, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

Săgetător

Săgetătorii sunt puși în tot felul de ipostaze interesante. Se vor concentra asupra dialogului cu persoanele din jurul lor și vor fi extrem de joviali.

Capricorn

Capricornii caută răspunsuri la anumite dileme pe care le au de mai multă vreme. Vor afla răspunsurile, dar nu vor fi tocmai mulțumiți.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de un mare câștig, de ceva ce le va schimba complet viața. Au parte de lucruri frumoase, pe care nu le vor uita niciodată.

Pești

Peștii tac și fac. Aleg să nu se mai complice prea mult emoțional și sunt aproape invizibili pentru apropiați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×