Horoscop rune pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie, realizat de Mihai Voropchievici. Peștii sunt preferații astrelor

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/01/2020, 20:27
Horoscop rune pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie, realizat de Mihai Voropchievici. Peștii sunt preferații astrelor
Horoscop rune realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna următoare. Sursa foto: b1.ro

Astrologul Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale în săptămâna următoare. Horoscopul runelor este prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 și aduce surprize pentru mai multe zodii.

Horoscop rune pentru intervalul 27 ianuarie – 2 februarie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Săptămâna aceasta iese la iveală un adevăr care te poate marca sau te poate schimba în bine. Depinde de tine ce situație vrei să alegi. Orice s-ar întâmpla este o schimbare majoră.

Taur

Te afli pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Ai mare grijă la persoanele din jurul tău, dar și la vorbe pentru că ai putea să-i rănești pe cei dragi. Cuvintele nu mai pot fi retractate.

Gemeni

Ești protejat de astre în această săptămână și vei reuși să rezolvi anumite probleme personale. Schimbările produse în viața ta sunt de bun augur și acest lucru nu poate decât să te bucure.

Rac

Zilele acestea primești un cadou, o favoare, un beneficiu din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat. Mulțumește-te cu ceea ce ai și dăruiește înapoi lucrurile pe care le primești.

Leu

Se anunță o săptămână pasională și plină de dragoste. Nativii singuri vor fi loviți de săgeata lui Cupidon și vor începe o relație nouă, fierbinte. În rest, toate lucrurile sunt exact așa cum trebuie.

Fecioară

Consolidează-ți poziția acasă, la serviciu și în cercul de prieteni. Nu mai aștepta să-ți spună ceilalți ce să faci! Ia-ți viața în mâini, greșește, ridică și învață-ți lecția. Doar așa te vei maturiza.

Balanță

Pune cap la cap toate lucrurile pe care le ai de rezolvat. Trage linie și vezi care sunt problemele care nu mai pot fi amânate. Nu mai ține în tine toate grijile și supărările și descarcă-te unui amic.

Scorpion

Săptămâna următoare este axată pe mesaje, comunicare și idei. Vei reuși să rezolvi foarte mult probleme și sarcini prin intermediul vorbelor calde. Sfaturile sunt binevenite, nu le refuza!

Săgetător

Relaxare și deplasări la rudele pe care nu le-au mai vizitat de foarte mult timp. Ai așteptat prea mult să-ți vizitezi bunicii. Nu ai nevoie de un motiv anume să mergi să-i vezi, fă-o!

Capricorn

Ești pus pe fapte mari și nu te dai în lături de la muncă. Ai parte de o săptămână cu belșug și fertilitate. Nu este exclus să primești o veste bună din partea partenerului de viață, un viitor bebeluș.

Vărsător

Ești nerăbdător să faci schimbări în viața ta. Astrele îți recomandă să nu-ți forțezi norocul și să ai puțină răbdare. Toate lucrurile se vor rezolva în viața ta și va ieși și soarele pe strada ta.

Pești

Ai tras lozul cel mare. Dumnezeu te iubește și vei avea o săptămână de neuitat și toate lucrurile pe care ți le pui în minte se vor îndeplini. Ești preferatul astrelor și știi foarte bine asta!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×