Horoscop rune pentru săptămâna 16-22 martie, realizat de Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru Gemeni

Bogdan Solomon   
în Horoscop
14/03/2020, 22:19
Horoscop rune pentru săptămâna 16-22 martie, realizat de Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru Gemeni
Mihai Voropchievici aduce horoscopul pentru săptămâna 16-22 martie. Sursa foto: antena3.ro

Așa cum te-ai obișnuit, dacă e sâmbătă, Mihai Voropchievici și runele sale îți aduce horoscopul său, pentru fiecare zodie în parte. Săptămâna 16-22 martie vine cu provocări dificile, dar benefice pentru viitorul tău, mai ales dacă vorbim despre viața sentimentală. Indiferent de problemele care ar putea apărea pe parcurs, reputatul astrolog și numerolog îți este alături, cu sfaturi demne de urmat, pentru a le putea depăși.

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 16-22 martie

Berbec: Vor avea loc schimbări importante, pentru aceasta este recomandat să rămâi la domiciliu în așteptarea lor.

Taur: În această săptămână trebuie să dai dovadă de rezistență, forță și tărie în rezolvarea unor chestiuni importante. Esențial este să nu te sperii!

Gemeni: În această perioadă runele te avertizează că vei avea parte de schimbări majore în viața ta, așa că fii pregătit!

Rac:  Săptămâna aceasta ești irascibil, mereu pus pe scandal și țâfnos. Este bine să nu lași nervii să te domine.

Leu: Este bine ca în aceste zile să abandonezi grijile și necazurile, dacă vrei să ai parte de o perioadă mult mai liniștită.

Fecioară: În această săptămână beneficiezi de protecția divinității și ar fi păcat să nu profiți din plin.

Balanță: Ai parte din plin de multă dragoste și iubire din partea persoanelor apropiate. Poate vei primi unele cadouri care îți vor face viața și mai fericită.

Scorpion: În aceste zile ești pus numai pe harță și scandal. Nu te îngrijora și nu mai te arunca în mijlocul bătăliilor.

Săgetător: Te frământă unele probleme la care nu poți găsi soluții. Trebuie să îți găsești mai întâi liniștea, pentru că vei primi sfaturi prețioase din partea unor persoane bine intenționate, care te vor ajuta să o scoți la capăt.

Capricorn: În această săptămână traversezi o perioadă mai dificilă, fiind decis să abandonezi jobul și chiar să părăsești domiciliul conjugal.

Vărsător: Te afli într-o situație limită, cum se spune. Pășești pe o pojghiță de gheață, așa că ai foarte mare grijă!

Pești: În acest moment vei conștientiza că soluționarea problemelor care te frământă de o perioadă de timp, depinde de tactica pe care o vei aborda. Fii rațional!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×