Horoscop răutăcios 2019. Cât de capricioase sunt zodiile. ”Taurii sunt maeștrii în a scoate castane din foc cu mâna altuia”

Alexandra Chivu   
în Horoscop
26/12/2018, 09:44
Horoscop răutăcios 2019. Cât de capricioase sunt zodiile. ”Taurii sunt maeștrii în a scoate castane din foc cu mâna altuia”
Conform astrologilor, iată ce ascund sau ce au în plan nativii zodiacului în anul 2019

Conform astrologilor, iată ce ascund sau ce au în plan nativii zodiacului în anul 2019. Horoscopul răutăcios pentru noul an îi vizează pe Tauri. Aceștia se pare că nu vor sub niciun chip să-și sume responsabilitatea faptelor sale, ca nu cumva să iasă vinovați din ecuație.

Cât despre existența gradului de răutate din fiecare om, acesta este cât de poate de normal, căci am fost construiți pentru a avea de toate, pentru a fi echilibrați, de la membre până în creștet.  În privința încercările care apar în timpul anului, toate zodiile vor avea parte de acestea, căci fără nu se poate. Însă, cum mlt calm, dipomație, toleranță, puteți trece peste toate cu brio.

Horoscop răutăcios 2019

Berbec

E știut că nativii zodiei Berbec guvernează cu capul, drept urmare, aceștia sunt experți în a se arunca cu capul înainte, a face tot ce doresc. Sunt extrem de siguri pe ei, chiar și atunci când fac prostii.

Taur

Cu toate că sunt cunoscuți pentru perseverență și stabilitate, nativii zodiei Taur sunt maeștrii în a scoate castane din foc cu mâna altuia, doar ca nu cumva să iasă vinovați.

Gemeni

Horoscop răutăcios 2019. Cât de capricioase sunt zodiile. ”Taurii sunt meștrii în a scoate castane din foc cu mâna altuia”
Horoscopul răutăcios pentru noul an îi vizează pe Tauri

Astrologii arată că nativii zodiei Gemeni stăpânesc foarte bine arta comunicării, chiar și în situațiile negative. Le întorc ei cumva și tot iese în favoarea acestora.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt profitori, însă ce nu îi dă de gol niciodată este diplomația acestora. Trec peste situații, iar nimeni nu realizează ce s-a întâmplat d e fapt.

Leu

Liderul înnăscut al zodiacului se înalță călcând peste toate. Se iubește pe sine și atrage atenția oriunde s-ar afla.

Fecioară

Spiritul critic înnăscut al zodiacului ajută în orice ocazie, de multe ori chiar uitându-se pe sine. Nativii zodiei Fecioară sunt obsedați de curățenie, iar dacă lucrurile nu stau acolo unde le văd acești, iese foc.

Balanță

Astrologii arată că nativii zodiei Balanță sunt inclinați spre intelectual, lucru care îi face să uite ce îi înconjoara, uneori chiar și de persoanele care îi fac fericiți.

Scorpion

Natizii zodiei care atrag tot ce le stă în jur, care conservă dramele și brusc le varsă, sunt cam încordați, lucru care îi face pe oamenii din jur să se sperie.

Săgetător

Inconștient optimist, Săgetătorul are ceva aparte. Ajută fără să se uite, însă în momentele în care este tras la răspundere pentru ceva, dă bir cu fugiții, iar supărarea lui nu o mai stinge nimeni.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn își urmăresc interesele orice ar fi. Sunt perseverenți și merg pe drumul stabilit neuitându-se în stânga și în dreapta.

Vărsător

Ființele ciudate ale zodiacului aduc focul și tot el îl și sting. Dau bani pe lucruri pe care le folosesc mult prea puțin, ori chiar deloc, însă în privința cumpărăturilor de zi cu zi, sunt tare chibzuiți.

Pești

Blânzi și tototdată buimaci, misterioși și visători se îndrăgostesc de cine nu trebuie, unde nu trebuie. De altfel, aceștia și iubesc cu patos, însă cu mai multă grijă, vor iubi și pe cine trebuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×