Horoscop pentru vara 2020. Zodiile care vor avea o perioadă furtunoasă și nativii care se vor bucura de noi începuturi

Stefania Băcanu   
în Horoscop
05/05/2020, 20:36
Horoscop pentru vara 2020. Zodiile care vor avea o perioadă furtunoasă și nativii care se vor bucura de noi începuturi
Horoscopul zilei, 12 mai 2020.

Astrele prezintă horoscopul verii 2020 pentru fiecare zodie în parte și Fanatik vi-l aduce la cunoștință. Unele zodii vor avea o perioadă furtunoasă, cu multe încercări, altele, însă, se vor bucura de noi începuturi pe plan amoros.

Horoscopul verii 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Berbecul ar trebui să se ferească de iritabilitatea excesivă pe toată perioada verii. Mai multe persoane din jur vor încerca să vă atace, aducându-vă nemulțumiri, dar  amintește-ți că nu este vorba despre ceea ce cred alții despre tine. Ceea ce crezi tu despre tine este ceea ce contează. Berbecul ar putea întâlni o persoană nouă, poate chiar un potențial partener.

Taur

Începutul verii va trezi în tine dorința de a vizita un loc necunoscut și este un moment potrivit să ai o vacanță binemeritată. Ia-ți și partenerul cu tine, pentru că pe tot parcursul verii vei avea tendința să renunți la prezența lui și să te ocupi mai mult de tine. Ai grijă să nu îl pierzi. Obstacolele sunt ușor de depășit, așa că în iunie, merită să investești timp și energie în muncă

Gemeni

Persoanele născute sub semnul Gemeni sunt foarte interesate să înveţe lucruri noi, de aceea ele par să aibă multe cunoştinţe generale, chiar dacă multe dintre ele sunt superficiale. Pot părea nişte persoane arogante, dar în interior trăiesc în stres teribil. Odată cu debutul lunii iunie, ar putea simți o neliniște interioară puternică. Dacă ai luat o decizie care te-a aruncat în ape tulburi, amintește-ți că aceste emoții sunt absolut normale și în curând, totul va fi bine.

Rac

Perioada verii, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu ezita să călătorești, să descoperi țări noi, dar și să întâlnești oameni noi. O vacanță activă, în această perioadă, este cea mai bună modalitate de relaxare pentru tine. Dacă te-ai gândit la căsătorie sau la avea un copil, este timpul să începi să comunici aceste gânduri. Cu energia acestei luni, practic nu poți să dai greș.

Leu

Vei fi atras de cărți, documente, prelegeri și oricare alte instrumente care te vor ajuta să faci un pas înainte, mai ales la nivel personal. Se pare că dezvoltarea personalității este absolut crucială pentru tine acum, ceea ce este minunat. August te va scoate din contemplare și cineva apropiat va avea nevoie de o mână de ajutor. De data aceasta, criticile trebuiesc lăsate deoparte, altfel riști să le pierzi încrederea.

Fecioară

O vară cu suișuri și coborâșuri pentru Fecioare. Într-un moment vei simți că ești pe cel mai înalt munte și în următorul, în cea mai adâncă groapă.  Emoțiile vor ieși la suprafață în luna iulie și vor părăsi organismul pentru totdeauna. În august, Fecioara poate aștepta influența puternică a lui Venus și va dori să iasă în oraș să întâlnească persoane de sex opus. Este atrasă de aventură și flirt.

Balanță

Balanta poate ajunge într-un punct în care să scape de sub control diferite cheltuieli și de aceea trebuie să se ferească de faliment. Datorită poziției planetelor, vei dori să acumulezi noi informații și să te autoeduci în iunie. Asta te-ar putea ajuta în carieră. Nu-ți vor lipsi motivația și energia pe parcursul verii, dar nici situațiile stresante nu vor lipsi cu desăvârșire.

Scorpion

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum e timpul să te concentrezi pe muncă din nou, pe abansările profesionale și, de ce nu, o mărire de salariu. Sfîrșitul lui iulie până la jumătatea lui august vor veni cu noi provocări sentimentale. Ești o parte indispensabilă în familie, apropiații se bazează pe tine și pe aportul tău în orice situație.

Săgetător

Vei avea o vară agitată, dar nu uita că este important să petreci ceva timp și singur pentru a-ți pune gândurile în ordine și calea pe care trebuie să o apuci va fi mult mai clară. Dacă ești capabil să îți organizezi timpul eficient în iunie și vei munci suficient, ai o șansă să îți îndeplinești obiectivul. Dar poate va fi necesar să pui o cantitate enormă de efort. În orice situație, Săgetătorii ar trebui să se gândească care obiective merită urmărite și care nu.

Capricorn

Iunie va aduce o intensificare a emoțiilor și de aceea există riscul să iei fiecare remarcă a celor din jur prea personal și să te simți ofensat. Nu pune la suflet părerile celor din jur. Fii calm și nu da curs discuțiilor. Este o perioadă benefică pentru Capricornii singuri. O nouă cunoștință poate fi mult mai mult, dacă preiei inițiativa și îți asumi responsabilitatea. Acesta ar putea fi norocul tău.

Vărsător

Se anunță o vară plină pentru Vărsători. Iunie și iulie sunt ideale pentru propuneri și idei noi. unere. Dacă ești singur, încearcă să ieși mai mult pentru că ești fermecător în perioada asta și perioada verii te va ajuta la flirt. Șansele lor de a cunoaște un partener potențial te atrage și vei emite o energie pozitivă celor din jur. Conform astrelor, luna iulie îți va oferi cele mai mari șanse de a forma legături noi.

Pești

Peștii vor avea o vară plină și vor gravita în jurul petrecerilor cu cei apropiați, o excursie cu familia sau o vizită la cinema fiind absolut ideală. În această perioadă, nu vei asimila informațiile foarte eficient, pentru că nu ai dispoziția necesară acum. Vei profita din plin de o pauză de la agitația de zi cu zi. Luna August va fi o perioadă foarte pozitivă pentru viața personală a Peștilor. Te poți aștepta la niște vești bune care te vor încânta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×