Horoscop pentru 2020. Cea mai încercată zodie de anul viitor

Dan Suta   
în Horoscop
21/10/2019, 10:25
Horoscop pentru 2020. Cea mai încercată zodie de anul viitor
Horoscop pentru anul 2020. Sursa foto: youtube.com

Avem primele previziuni ale horoscopului pentru 2020! O zodie va fi greu încercată încă din primele zile ale anului ce urmează, în timp ce pentru alte trei este un an al revelațiilor, al surprizelor, al reușitelor fără precedent în viața lor. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru zodia ta!

Horoscop pentru 2020: Vărsătorii, greu încercați la anul

Începem previziunile cu cea mai năpăstuită dintre zodii. Vărsătorul va avea parte de câteva surprize neplăcute încă de la debutul noului an. Anumite greșeli ale trecutului se vor plăti scump în perioada ce va începe de la 1 ianuarie. Acești nativi de aer trebuie să fie extrem de atenți la fiecare decizie pe care o vor lua, căci nimic nu va mai fi la fel.

Berbecii au în 2020 multe drumuri de făcut. Este ca un an al pelerinajului, unul al redescoperirii sinelui în cele mai neobișnuite moduri cu putință. Taurii au parte de un an complicat, în sensul că vor fi puși la muncă mai intens ca niciodată. Au și câteva avantaje de pe urma iscusinței lor.

horoscop 2020
Planetele și galaxiile se vor alinia pentru anumite zodii. Sursa foto: Shutterstock

Gemenii își revin spectaculos, Fecioarele călătoresc mult, iar Peștii au un an complicat

Gemenii au parte de o revenire spectaculoasă din punct de vedere profesional. După câteva luni de amărăciune, vine și momentul în care lucrurile capătă un sens pozitiv în viața lor. Racii dau de persoane minunate în viața lor, de oameni providențiali care îi vor ajuta să ajungă acolo unde își doresc.

Leii au și ei un an bun, în special din punct de vedere sentimental. Deși vor fi ceva mai reci, mai reticenți, mai izolați, cei care vor reuși să se apropie de ei nu vor mai dori să scape de prezența lor spirituală. Fecioarele duc tot felul de lupte în 2020 și pe cele mai multe le câștigă. E un an în care vor călători foarte mult. De asemenea, își vor schimba complet stilul de viață.

Balanțele nu fac mari progrese în carieră, dar câștigă teren pe plan amoros. Scorpionii au un an cu suișuri și coborâșuri. Primele 6 luni vor fi dificile, însă din iulie încolo au parte de câștiguri substanțiale.

Săgetătorii și Capricornii au oarecum un destin comun, în sensul că toată truda lor din ultima vreme se va vedea, în sfârșit, în rezultate concrete. Peștii vor avea un an în care vor sta pe margine. Nu le e recomandat să facă schimbări bruște, ci să acționeze cu maximă prudență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×