Horoscop Nicoleta Svârlefus. Schimbări radicale pentru zodii după ce Soarele se va muta în Scorpion

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/10/2019, 15:48
Horoscop Nicoleta Svârlefus. Schimbări radicale pentru zodii după ce Soarele se va muta în Scorpion GALERIE FOTO
Horoscop Nicoleta Svârlefus. Sursa foto: revistateo.ro

Nicoleta Svârlefus a venit cu horoscopul pentru perioada când Soarele se va muta în Scorpion. Toate celelalte zodii parcă împrumută diferite elemente de la Scorpion. Unele zodii vor primi lucruri pozitive, iar altele vor dobândi parteaîntunecată a Scorpionului.

Așa arată horoscopul Nicoletei Svârlefus

Berbec

Horoscopul Nicoletei Svârlefus arată că nativul Berbec va resimți intrarea Soarelui în Scorpion și va împrumuta câteva elemente de la această zodie. Așadar, va fi mult mai atent la ceea ce vorbește, dar și la ce se întâmplă în jurul spu. Nativul Berbec are șanse să demareze un proiect de afaceri care îi poate aduce câștiguri foarte frumoase. Pe plan personal, caută stabilitate.

Taur

Nativul Taur este mai agitat decât de obicei. Resimte altfel problemele cu care se confruntă. Acestea parcă îl apasă mult mai mult decât înainte. Va fi obligat să ceară ajutorul unor prieteni și are șanse reale să-l primească. Acasă este oaza lui de liniște, unde se poate odihni și gândi bine problemele.

Horoscop Nicoleta Svârlefus
Horoscop Nicoleta Svârlefus

Gemeni

Nativii Gemeni au probleme la locul de muncă, unde unul dintre șefi l-a cam luat la ochi. Trebuie să muncească foarte ordonat și să dea dovadă de maturitate și seriozitate, pentru a-i reintra în grații acestuia. Gemenii singuri au șansa să întâlnească o persoană foarte interesantă.

Rac

Racul începe să strângă bani. De unde, de neunde, nativul primește sume de bani consistente. Fie că își mai găsește un job, fie că intermediază niște vânzări, soarele se pare că răsare pe strada Racului. Îi merge bine și din punct de vedere sentimental, deoarece va întâlni marea sa iubire.

Leu

Nativul Leu are probleme sentimentale. Nu se mai înțelege deloc cu partenerul de viață și caută o schimbare care ar putea veni mai repede decât se așteaptă. Posibil să ajungă și pe la tribunal, unde să completeze acte peste acte.

Fecioară

Nativul Fecioară are parte de o perioadă calmă. La locul de muncă toate decurg așa cum ar trebui, iar șefii îl apreciază foarte mult. Este posibil ca în această perioadă să fie propus pentru promovare. Acasă, partenerul are vești bune legate de cămin.

Balanță

Nativul Balanță vrea să vadă doar ce este frumos. Nu vrea să consume energie cu ceea ce îi aduce o energie negativă. Îi place să se ocupe doar de ceea ce îi place, în această perioadă și va găsi oameni cu care împarte aceleași pasiuni foarte relaxante.

Scorpion

Nativul Scorpion este destul de incomod pentru cei din jur. În același timp, nu te poți ascunde de Scorpion, deoarece parcă este un detectiv care găsește toate seretele. Dacă le0ar ține pentru el, ar fi bine, însă Scorpionul este posibil să fie la baza unor conflicte, din cauza unor secrete pe care le face publice.

Săgetătorii

Săgetătorul este foarte afectat de intrarea Soarelui în Scorpion. Acest lucru îl dezorientează și îl face să pară aerian și chiar rupt de realitate. La locul de muncă trebuie să se concentreze mult mai mult, față de cum o făcea până acum, mai ales că se anunță și un fel de control care are menirea de a vedea cât de eficienți sunt angajații.

Capricorn

Capricornul nu prea mai are chef de muncă și se gândește la o vacanță. Vrea s cutreiere câmpuri și păduri, să vadă natura și să respire aer curat. De multe ori va visa cu ochii deschiși, lucru care nu îi va bucura foarte mult pe superiorii săi.

Vărsător

Vărsătorul face o figură frumoasă la locul de muncă și reușește să duc la capăt un proiect la care a lucrat de ceva vreme, pe care însă l-au refuzat toți ceilalți. Îl paște fie o promovare, fie un bonus destul de gras. Acasă, partenerul de viață îi va face o surpriză.

Pești

Natiii Pești au o perioadă foarte bună. Pe ce pun mâna, fac bani. Este posibil ca în această perioadă să vândă o proprietate și s facă rost de mai mulți bani, pe care o să-i investească cu cap. Trebuie să-ți consulți partenerul de viață, totuși, înainte de a lua o astfel de decizie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×