Horoscop Neti Sandu: marți, 28 ianuarie 2020. Vărsătorul primește o sumă de bani importantă

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/01/2020, 09:12
Horoscop Neti Sandu: marți, 28 ianuarie 2020. Vărsătorul primește o sumă de bani importantă
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de marți, 28 ianuarie 2020. Sursa foto: Instagram.com

Astrologul Neti Sandu a consultat astrele și a pregătit horoscopul pentru ziua de marți, 28 ianuarie 2020 pentru stirileprotv.ro. Este o zi în care semnele zodiacale vor avea parte atât de lucruri bune, cât și lucruri mai puțin bune, dar zodiile vor reuși să îndrepte situațiile care nu le sunt pe plac.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de marți, 28 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Vărsător

A venit momentul să pui în practică ideile pe care le ai în minte. Banii vor intra în posesia ta cât mai curând, trebuie doar să mai ai puțină răbdare. Și nu vor fi bani puțini, ci dimpotrivă.

Pești

O persoană ți-a atras atenția în ultima vreme și nu este exclus să formați un cuplu în perioada următoare. Ieșiți în oraș, cunoașteți-vă mai bine pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Berbec

Ai bagajele făcute pentru o vacanță binemeritată și unde mai pui că primești și o veste excelentă legată de carieră. Poate fi vorba de un nou contract de muncă în străinătate, acolo unde îți dorești de mult.

Taur

Faci echipă bună cu colegii de serviciu, iar șefii observă lucrul acesta. Nu este exclus să primiți un bonus sau un avans pentru proiectele pe care le întreprindeți. Fiți atenți însă la stres și oboseală.

Gemeni

Ai putere de convingere și reușești să primești ceea ce îți dorești. Interviul de angajare la care ești programat merge bine, iar angajatorul vede potențialul tău. Salariul este pe măsura așteptărilor.

Rac

Relația de cuplu cam scârțâie, dar o discuție deschisă va aduce dragostea pe făgașul normal. În ceea ce privește partea financiară pregătește-te pentru cheltuieli pentru că trebuie să faci câteva schimbări în locuință.

Leu

Ai câteva clipe libere pe care le petreci la cabinetul medicului. Stresul și oboseala din ultima vreme și-au spus cuvântul și trebuie să-ți revii. La orizont se ivește o nouă colaborare, profită de ea.

Fecioară

O persoană din trecut revine în viața ta și lucrurile sunt date peste cap. Ți se cere o mână de ajutor, dar trebuie să vezi dacă merită efortul. Unii oameni profită prea mult de bunătatea ta.

Balanță

Banii nu sunt o problemă pentru tine pentru că ai din plin. Și vei avea de cheltuială și în weekend. Creativitatea și imaginația sunt la cote maxime astăzi. Profită și mergi la operă sau la o piesă de teatru.

Scorpion

Ești tot mai curios în ultima vreme și vrei să afli lucruri noi. Cursurile și documentarea te vor ajuta să afli ceea ce vrei. Depășești orice așteptări și reușești să treci peste toate provocările zilei.

Săgetător

Ți-ai propus să faci câteva schimbări în locuință și nu te uiți deloc la bani. Vrei să aduci mai multă culoare în casă, dar aceste schimbări te vor obosi serios. Spre seară odihnește-te pentru ziua următoare.

Capricorn

Progrese importante la serviciu și în viața particulară. Este o zi ideală pentru a semna un contract avantajos, a-ți schimba mașina sau a vinde un teren primit moștenire. Ai parte de o zi perfectă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×