Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 24 februarie – 2 martie: probleme cu banii pentru aceste zodii

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
23/02/2019, 10:40
Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 24 februarie – 2 martie: probleme cu banii pentru aceste zodii GALERIE FOTO
Horoscop prezentat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie 2019

Conform horoscopului prezentat de astrologul Mariana Cojocaru,în săptămâna 24 februarie – 2 martie unele zodii trebuie să se pregătească psihic, căci le așteaptă probleme cu banii. Nativii zodiei Berbec sunt și ei vizați de astre. Aceștia trebuie să fie atenți la anumite semnale, în special acum când Kiron a intrat în constelația lor.

De asemenea, cei care nu vor avea o săptămână tocmai bună sunt și Gemenii. Nativii zodiei au parte de un aspecti de sextil cu Soarele din Pești. Mare grijă în săptămâna 24 februarie – 2 martie trebuie să aibă și Racii. Apar probleme, iar în încercarea de a le repara, vă puteți îndrepta spre situații inconfortabile, ba chiar unii dintre voi se pot face de râs.

Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 24 februarie – 2 martie

Orice ar fi, este recomandată o doză de calm, toleranță, multă diplomație. Dacă simțiți că nu mai puteți, numărați 5 secunde în gând, vă detensionați, apoi o luați de la capăt. Probleme cu banii are toată lumea, amintiți-vă că nu e capăt de lume și că tot ce nu include sănătatea intră în capitolul situații, nu probleme.

Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 24 februarie - 2 martie: probleme cu banii pentru aceste zodii
În săptămâna 24 februarie – 2 martie se anunță probleme pentru unii nativi zi zodiacului

Berbec

Kiron a intrat în constelația voastră și cum este un Centaur, va trbui să fiți atenți la anumite semnale. Sunteți avetizați asupra greșelilor voaste comise în până în acest moment.

Taur

Este o perioadă bună pentru deschidere spirituală, dar și pentru comunicarea cu duhovnicii. Sunt posibile examene, probe dure. De asemenea, astrele arată o oarecare neglijență. E recomandat să vă îngrijiți mai mult de sănătatea dumneavoastră.

Gemeni

Fiți cu ochii în patru și, dacă se poate, să vă concentrați mai mult pe cariera dumneavoastră și pe sănătatea cuiva din familie.

Rac

Astrologii anunță probleme în săptămâna 24 februarie – 2 martie. Karma vă poate juca feste și e bine să știți că păcatele se plătesc.

Leu

E momentul să eliminați persoanele agresive din viața dumneavoastră. Se anunțp dispute cu șefii, cu autoritățile și în viața socială.

Fecioară

Astrologul Maria Cojocaru a anunțat dualitate pentru nativii zodiei Fecioară în săptămâna 24 februarie – 2 martie. Aceasta va da peste cap multe, așa că este recomandat să căutați echilibrul.

Balanță

Cariera nativilor zodiei Balanță este bine susținută de astre. Mare atenție însă la familie. E posibil să neglijați câteva aspecta, lucru care va duce numai înspre rău.

Scorpion

Cei care se știu cu musca pe căciulă vor fi tare agitați în această perioadă. Însă, nu trebuie să se mire de ce se întâmplă. Aceastea sunt consecințele faptelor voastre.

Săgetător

Stellium-ul din Capricorn în rezonanță cu Luna Neagră înfundă pe toți cei care au păcate. E recomandat să vă gândiți la acțiunile dumneavoastră din ultima perioadă, mai apoi să încercați să schimbați ceva.

Capricorn

Unii nativi pot avea probleme grave de sănătate ori în ale dragostei. E bine să vă concentrați pe aceste segmente. Îgnoranța nu este bună niciunde.

Vărsător

Sunteți compatibili doar cu Scorpionii, Taurii și Leii, iar în această săptămână se va observa lucrul acesta.

Pești

Atenție mare la oamenii cu souă fețe care vă înconjoară. Aceștia vă crează și probleme și, mai ales, vă pot băga în probleme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×