Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 8-14 decembrie. Berbecii primesc o lovitură dură

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/12/2019, 12:26
Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 8-14 decembrie. Berbecii primesc o lovitură dură
Mariana Cojocaru vine cu vești proaste pentru nativii din Berbec. Sursa foto: romaniatv.net

Mariana Cojocaru prezintă predicțiile sale pentru perioda 8-14 decembrie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Ne așteaptă zile tensionate, mai ales în relația cu persoana iubită și, de parcă aceste probleme nu ar fi suficiente, nici sfera financiară nu aduce energii tocmai pozitive. Riscăm să pierdem sume importante de bani tocmai acum, când sărbătorile se apropie cu pași repezi.

Mariana Cojocaru ne spune ce surprize ne rezervă astrele în următoarea perioadă

Dacă te numeri printre nativii din Berbec, trebuie să știi că prima parte a lunii decembrie te va învăța o lecție dureroasă, dar foarte utilă pentru formarea ta profesională. Chiar dacă nu are rost să faci o dramă din acest lucru, încearcă să schimbi ceva în felul tău de a fi, pentru a evita pe viitor astfel de dezamăgiri.

Berbec

Pare că totul este împotriva ta și nu reușești cu niciun chip să scapi de necazuri. Știm că doare, dar încearcă să te liniștești și să privești partea bună a lucrurilor. Partea bună e că dușul acesta rece te va face să ai o perspectivă mult mai matură asupra vieții tale.

Taur

Relaţiile parteneriale îţi creează neplăceri în următoarea perioadă. Se pot relua discuţii tensionate, activităţi desfăşurate mai demult, dar care mai necesită îmbunătăţiri. Tratează prudent aceste situaţii, întrucât există un risc major să rupi relaţii şi colaborări de pe urma cărora ai avea de câștigat.

Gemeni

Vei fi nevoit să înfrunți tot felul de situații dificile, astfel că Mariana Cojocaru te sfătuiește să îți menții optimismul la cote ridicate, pentru că numai așa vei putea să răzbești. Relația cu persoana iubită nu funcționează cum te-ai fi așteptat, însă nu trebuie să-ți pierzi calmul

Rac

Relaţiile cu persoana iubită sau cu copiii îţi vor da bătăi serioase de cap în următoarele zile. Singurătatea afectivă cu care ai de-a face este consecinţa unor concepţii şi alegeri greşite din trecut. Ar fi bine să îţi schimbi modul de a primi şi oferi iubire.

Leu

Familia şi treburile gospodăreşti te vor ține ocupat în cea mai mare parte a intervalului. Tensiunile sunt mari în casă, de aceea fii prudent. Un membru al familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău. Analizează situaţia, rezolvă-ţi mai întâi treburile şi abia apoi ajută-i cu ce poţi şi pe cei dragi.

Fecioară

Ești mai mult pe drumuri în următoarea perioadă. Fie că trebuie să faci o excursie în scop turistic, fie că pleci în interes de serviciu, nici nu vei simţi cum trec zilele. Dacă eşti implicat în vreo formă de şcolarizare, pregăteşte-te atent şi evită provocările colegilor sau profesorilor.

Balantă

Restricţiile financiare te pot nemulţumi, însă ai încredere şi răbdare că vor veni şi vremuri mai bune. Hrăneşte-te corect şi la timp, pentru că există o tendinţă accentuată de a apela la suplimente nutritive în defavoarea hranei naturale. De aici nivelul energiei vitale îţi poate fluctua mult, la fel şi stările tale de spirit.

Scorpion

Eşti plin de energie şi cu chef de a te ocupa de tot şi toate. Recomandarea astrologului este să te ocupi doar de tine şi să-i laşi în pace pe ceilalţi, oricât de dragi ţi-ar fi. Oferă-ţi ajutorul doar când ţi se cere. Nu e cazul să te încarci cu problemele altora când ai destule pe cap.

Săgetător

Eşti retras şi cu nivelul energiei vitale la minim. Evită eforturile de orice fel, odihneşte-te şi fii foarte atent la sănătatea aparatului uro-genital. Afecţiunile mai vechi îţi pot crea neplăceri serioase şi pe termen lung.

Capricorn

Eşti înconjurat de prieteni şi de persoane care vor să te protejeze sau să te propulseze în societate. S-ar putea să fii nemulţumit de sfaturile şi îndemnurile primite, însă, dacă ai să stai deoparte şi ai să te gândeşti bine, vei constata că totul este în favoarea ta.

Vărsător

Se pare că activităţile din domeniul profesional te vor chema la rampă. Va fi nevoie să participi ori la şedinţe importante, ori la discuţii cu un şef sau cu persoane oficiale. Pregăteşte-te să dai explicaţii legate de ultimele decizii pe care le-ai luat la serviciu. Foloseşte cuvinte puţine, dar concise.

Pesti

Multe veşti vor ajunge la urechile tale, însă trebuie să le selectezi și să le reții doar pe cele folositoare. Demersurile legate de călătorii vor avea succes într-o altă perioadă. Fă-ți timp pentru o piesă de teatru, un film sau vizitează o expoziţie de artă. Filozofia, arta, subiectele legate de istoria şi cultura altor civilizaţii îţi rafinează şi liniştesc sufletul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×