Horoscop lunar pentru noiembrie 2018: taurii au relații bolnăvicioase

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/10/2018, 16:19
Horoscop lunar pentru noiembrie 2018:  taurii au relații bolnăvicioase
Iată ce spun astrele pentru cei 12 nativi ai horoscopului pentru luna noiembrie 2018

Horoscopul pentru luna noiembrie a anului 2018 arată că vor fi evenimente mari, schimări, cadouri, și situații care vor ajuta cei 12 nativi ai zodiacului la evoluția personală. Luna noiembrie este o lună plină cu de toate. Noiembrie aduce putere pentru toate zodiile horoscopului.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Berbec

Aveți rezultate bune la serviciu, lucru pentru car eveți fi lăudat. Cu toate acestea, vor apărea câteva discuții cu familia voastră, acestea vor trece repede.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Taur

O să aveți probleme cu relațiile bolnăvicoase în care vă tot băgați. Vă atașați repede numai de cine nu trebuie, iar proiectele ce trebuia să le finalizați până la această dată nu se arată gata.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Gemeni

Relația pe care o aveți se va termina, însă e mai bine așa. Trebuie să nu stați foarte mult dezamăgit și să vă regăsiți liniștea în voi.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Rac

Astrele arată că vă implicați într-o relație cu cineva de la locul de muncă. Racii are trebui să știe că sunt capabili de lucruri mărețe, doar că trebuie să fie mai stăpâni pe ei.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Leu

Leii au nevoie de discuții cu partenrii în care să clarifice toate situațiile stânjenitoare ce s-au produs în ultimele zile. De asemenea, azi vă este greu să vă stăpâniți furia.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Fecioară

Aveți o perioadă potrivită pentru întâlniri. Este timpul să vă găsiți jumătatea. În privința banilor, nu vă faceți griji, lucrurile vă merg bine.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Balanță

Banii sunt în topul priorităților voastre, așa că tot timpul este dedicat muncii, proiectelor sau discuțiilor despre ele. Din această cauză nu aveți un partener, norocul vostru este că nu vă simțiți singur.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Scorpion

Viața personală se va îmbunătăți, precum și poziția financiară. Azi nu ar trebui să trageți concluzii pripite, pentru că veți greși teribil.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Săgetător

O să aveți parte de o perioadă încordată. Se indică unele discuții la locul de muncă, dar și câteva discuții cu unii colegi. Relațiile cu prietenii dragi și cu familia sunt testate.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Capricorn

Astrle spun că ar fi mai bine ca nativii zodiei capricorn să evite certurile cu jumătatea lor pentru că riscă să rămână fără o relație. Capricornul este încercat din toate părțile: emoțional, fizic și financiar.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Vărsător

Pregătiți-vă valizele! Este timpul să plecați într-o vacanță sau o excursie care să vă ajute să vă relaxați mintea. Este momentul prilnic să vă detașați total, ca să puteți merge mai departe.

Horoscop lunar noiembrie 2018: Pești

Aveți pArte de contradicții în legătură cu ceea ce simțiți. Când vă doriți unele lucruri, când aveți momentul că acestea n-ar fi niciodată bune pentru voi. Ar trebui să vă puneți în ordine lucrurile și să vă hotărâți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×