Horoscop lunar iulie 2018: Cum stai cu dragostea în funcție de zodia ta

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/06/2018, 00:08
Horoscop lunar iulie 2018: Cum stai cu dragostea în funcție de zodia ta GALERIE FOTO
Horoscop lunar iulie 2018 dragoste: Astrele îți pregătesc o perioadă foarte activă în plan sentimental!

Horoscop lunar iulie 2018: Cum stai cu dragostea în funcție de zodia ta! Astrele îți pregătesc o perioadă pe cât de satisfăcătoare, pe atât de aglomerată. Chiar dacă vei fi pus în fața unor decizii importante, vei primi suviciență inspirație și intuiție cât să nu dai greș. Ai grijă, însă, la influențele externe! S-ar putea să pleci urechea la cine nu trebuie, iar apoi consecințele vor fi pe măsură!

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia BERBEC

Este o perioada favorabila pentru vindecari relationale si veti vedea ca acolo unde v-ati dat si va veti da in continuare silinta pentru ca lucrurile sa se rezolve, veti avea parte de surprize placute si chiar rezolvari miraculoase. In momentul in care va afisati alaturi de persoana iubita , in ciuda devotamentului aratat va veti simti poate putin sub observatie, caci in aceste clipe idealul iubirii nu poate fi atins fara atentie la detalii si chiar putina suferinta,caci perfectiunea, in orice domeniu, cere si sacrificii. De folos in ceea ce priveste viata voastra amoroasa va poate fi acum o discutie cu cel mai bun prieten, sau chiar cautarea unei solutii in cadrul gastii de prieteni.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia TAUR

In jurul vostru parca toata lumea se lasa cuprinsa de viata amoroasa usuratica , dar pentru voi iubirea adevarata este insotita si de o selectie riguroasa, bazata pe o cunoastere luminoasa. Intelepciunea de care dati dovada si felul in care intelegeti stabilitatea iubirii emotionale ca devotament ce poate fi afisat fara griji in exterior va aduce un plus de imagine si chiar o inspiratie in deciziile pe alte planuri, cum ar fi cel financiar. Atentia la detalii va salveaza si de aceasta data de o noua suferinta amoroasa cauzata de un partener inventiv, dar impresia lasata este ca mai aveti mult de cutreierat pana la gasirea iubirii ideale.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia GEMENI

Felul in care va indreptati catre ceea ce vi se pare ideal este acum alimentat de intentii noi in raport cu partenerii de sex opus, astfel incat este important ca perceptia voastra despre situatia voastra in dragoste sa nu fie confuza , pentru a evita dezamagiri si suferinte ulterioare. Unele dispute cu partenerul de viata va pot aduce in situatia de a va abandona idealului de urmat in plan social si al carierei, dar este posibil ca motivul tensiunilor sa fie acelasi pentru ambele situatii de viata , iar acest lucru poate cere o discutie lamuritoare in cadrul familiei.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia RAC

Luna aceasta este bine sa experimentati tot ceea ce va trece prin cap , mai ales in spatele usilor inchise, pastrand pe cat posibil limitele firescului, sunteti rasfatati de astre si mai ales pe plan amoros aproape ca lucrurile vin de la sine. Aglomerarea de evenimente amoroase va poate aduce in ipostaza in care distingeti cu greu care este varianta optima pentru voi, sau va ganditi daca veti putea face fata simultan tuturor provocarilor ce apar acum la orizont, iar feeling-ul va va ajuta si in aceasta situatie sa alegeti solutia ce amai potrivita.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia LEU

Raspunsurile pe care le-ati gasit si continuati sa le gasiti in dragoste va pot fi de folos si in alte domenii ale vietii, caci toata lumea in care traim este construita dupa aceleasi principii universale ale iubirii. Dezbaterile la care va invita prietenii pot fi divergente in ceea ce priveste mai ales orgoliul sexual, insa ele pot fi in acelasi timp productive, pentru ca nu exista vindecare fara comunicare. Iubirea voastra poate fi expusa in aceasta luna unor situatii dificile de apreciere din partea celorlalti, dar intotdeuna o corecta raportare la conceptul de ideal amoros va va rezolva toate aceste probleme consumatoare de timp si energie.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia FECIOARĂ

Uneori problemele care pot aparea in cadrul familiei isi gasesc alinarea prin persoana iubita, care acum are capacitatea de a aduce echilibrul necesar in sanul acesteia atunci cand simtiti ca nu mai stiti ce sa faceti. Bucuria pasionala fara margini nu este chiar specialitatea casei pentru voi, dar luna aceasta alinierea astrelor creeaza o conjunctura de exceptie si care are capacitatea de a alunga toate tendintele voastre evazive , dandu-va curajul sa va aventurati in cautarea fericirii. Atunci cand iubirea se imbina cu satisfactia pe care o obtineti la locul de munca, lucrurile devin atat de simple incat parca nici un obstacol nu pare de netrecut.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia BALANȚĂ

Un partener inventiv va poate duce tot in aceasta perioada pe culmile adevaratei iubiri si emotiile pot fi atat de intense incat va veti cutremura cu totul la o singura atingere sau o soapta fierbinte. Uneori veti simti nevoia sa va impotriviti oricarei tendinte amoros-manipulative venita din partea celorlalti, iar situatia delicata poate aparea daca tocmai ati inceput o noua relatie ce este acum mai degraba pe placul altora decat pe placul vostru. In aceasta perioada veti prefera cel mai probabil o partenera de viata care sa stie sa speculeze situatia voastra in favoarea iubirii , iar acest lucru va fi probabil un motiv suficient pentru mult asteptata vindecare amoroasa de care aveati atata nevoie.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia SCORPION

Iubirea se imbina de minune cu ascensiunea sociala si doar voi stiti cat de mult va straduiti in ambele directii pentru ca lucrurile sa corespunda cu directia idealului dorit. Atentie insa la momentele in care imbinati placerile cu iubirea si averea cu pamanturile amoroase, in realitate nu sunt atat de strans interconectate si , mai ales daca nu veti avea grija atunci cand va exprimati opiniile, opiniile voastre uneori ceva mai dure ar putea fi considerate scandaloase.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia SĂGETĂTOR

In aceasta luna puteti intampina mici nelamuriri legate de aspectul pe care ar trebui sa il puneti pe primul loc: personalitatea voastra sau activitatile comune in doi, si cu siguranta spiritul vostru amoros va opta in cele din urma pentru a doua varianta. O perioada extrem de activa in sectorul dragostei nu are cum sa va rateze tocmai pe voi , astfel ca puteti da frau liber imaginatiei si va puteti pune in valoare capacitatile amoroase , respectandu-va statutul de cunoscator . Cautarea a tot ceea ce e mai bun si mai frumos pentru partenera voastra va pune in situatia romantica de a explora taramuri indepartate doar pentru a da un motiv in plus iubitei sa va aprecieze gestul la intoarcerea acasa, asa cum numai ea stie sa o faca.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia CAPRICORN

Preocuparile financiare pot lua fata celor amoroase in aceasta luna, insa cu toate astea veti fi socat de felul in care proiectele pe care doriti sa le demarati in aceasta perioada va aduc din nou in preajma amorului si a pasiunii, fie ele si ceva mai trecatoare. Daca rezultatele asteptate intarzie sa apara in aceasta perioada este bine sa nu exagerati cu pretentiile la adresa persoanei iubite, uneori explicatiile nu fac decat sa inflameze si mai tare atmosfera,transformand linistea in furtuna.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia VĂRSĂTOR

Sunteti in continuare in prim-planul vietii amoroase generale, asa ca va puteti alinta in perioada asta mai mult decat altii, fara insa a exagera cu critica sau a incurca logica ratiunii cu intelepciunea iubirii. Un suport emotional venit din partea persoanei iubite va ajuta sa treceti peste toate dificultatile si pe zi ce trece constatati ca va indragostiti din ce in ce mai puternic de aceasta. Timpul petrecut alaturi de cei dragi va ajuta sa vedeti ce lipsuri are relatia voastra si dintr-o perspectiva exterioara si astfel veti descoperi ce mai poate fi ajustat pentru ca ea sa tinda catre perfectiune.

Horoscop lunar iulie 2018, dragoste – zodia PEȘTI

Iubirea este la ea acasa in mintea si inima voastra, dar de fiecare data sunteti parca fortat sa alegeti varianta ideala , fara ca lucrurile sa va fie inca extrem de clare. Daca nu v-ati inchipuit pana acum ca fiind in rolul printesei cucerite de printul venit de peste mari si tari calare pe vointa de a-si manifesta neincetat interesul pentru voi, sa nu cobiti, caci chiar voua vi se poate intampla pe acest fundal ceresc. Incadrarea relatiei voastre de iubire in raport cu propria familie poate cunoaste acum o noua etapa de armonizare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×