Horoscop karmic săptămâna 19-25 august 2019. Zodiile de pământ au parte de surprize uriașe

Dan Suta   
în Horoscop
19/08/2019, 17:13
Horoscop karmic săptămâna 19-25 august 2019. Zodiile de pământ au parte de surprize uriașe
Horoscop karmic 19-25 august 2019. Sursa foto: amazon.com

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 19-25 august 2019, zodiile de pământ, adică Fecioarele, Taurii și Capricornii vor avea parte de surprize uriașe. Pentru Fecioare și Tauri în special este o perioadă benefică din punct de vedere profesional, dar, spre final de săptămână apar și fiorii iubirii.

Horoscop karmic săptămâna 19-25 august 2019: Gemenii sunt examinați drastic

Zodiile de aer. Gemenii sunt examinați din toate părțile și parcă nu le convine această ipostază. Trebuie să dea dovadă de mai multă încredere în cei din jur, dar mai ales în forțele lor. Au o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Balanțele vor avea parte de o karmă mai relaxată, căci munca lor va fi răsplătită din plin. Cât despre Vărsători, aceștia au parte de câteva zile în care sunt puse pe drumuri.

Zodiile de apă. Racii suferă din iubire. Unele comportamente ale persoanei iubite sunt puse sub semnul întrebării, iar asta va duce la o posibilă ruptură. Scorpionii devin secretoși și fac tot felul de demersuri despre care doar ei știu, demersuri ce vizează îmbunătățirea situației lor financiare. Peștii sunt puși pe harță și sunt nativii pe care e bine să îi eviți în această perioadă.

horoscop karmic 19-25 august
E o săptămână favorabilă din punct de vedere karmic mai ales pentru zodiile de pământ. Sursa foto: The Astrology Podcast

Săgetătorii și Leii sunt puși serios la treabă

Zodiile de foc. Berbecii fac pactul cu Diavolul pentru a trece puntea. Vor declanșa tot felul de invidii pentru că vor obține niște succese uluitoare. Săgetătorii și Leii sunt la polul opus, și anume vor fi nevoiți să muncească mult mai mult. Le va fi tot mai greu să se acomodeze noilor reguli și noilor sarcini trasate de sus.

Zodiile de pământ. Taurii și Fecioarele au parte de un context astral extrem de favorabil și cam tot ce își propune va avea șanse de reușită. Sunt nativii care vor face un salt calitativ în existența lor. Capricornii au parte și ei de câteva câștiguri semnificative. Vor face o serie de compromisuri care le vor aduce beneficii pe termen mediu și lung.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×