Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 februarie 2020. Mulți nativi își iau zborul din cuibul familial. Unii însă sunt căsătoriți

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
03/02/2020, 14:58
Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 februarie 2020. Mulți nativi își iau zborul din cuibul familial. Unii însă sunt căsătoriți
Horoscopul karmic pentru săptămâna 3-9 februarie. Sursa foto: diez.md

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul karmic pentru săptămâna 3-9 februarie 2020. Multe dintre zodii au parte de momente unice, de ieșiri în natură li momente frumoase, petrecute alături de cei dragi. Alții, însă, se confruntă cu probleme serioase acasă.

Așa arată horoscopul karmic pentru săptămâna 3-9 februarie 2020

Berbec

Nativul Berbec caută schimbarea și este posibil s-o găsească, după ce va primi o veste din străinătate, de la o rudă sau un prieten aproapiat, care îi va spune că i-a găsit un loc de muncă. Chiar și în țară este posibil să fie partener într-o afacere profitabilă.

Taur

Nativul Taur are șansa să se afirme în această perioadă la locul de muncă, unde șefii vor vedea imediat ideile bune ale nativilor. Aceștia au șanse reale să primească un job mai bine plătit, dar cu mai multă responsabilitate.

Gemeni

Gemenii sunt plini de invitevitate în această perioadă. Vor fi foarte creativi și șefii le-a pregătit o surpriză pe măsura muncii lor. Vor primi o funcție de conducere, unde ăși pot pune planurile în acțiune.

Rac

Astrele i-au pregătit câteva surprize foarte plăcute Racului, în această perioadă. Are mai multe șanse la locul de muncă, unde un loc este vacant chiar acolo unde și-ar fi dorit nativul să lucreze. Persoana iubită este foarte romantică și vine și ea cu o surpriză pentru Rac.

Leu

Nativul Leu își propune ca în această săptămână să îmbunătățească relația de cuplu. Ieșirile în aer liber și cinele la restaurant v-ar putea apropia din nou. Cei singuri au șansa să își găsească un partener.

Fecioara

Fecioara are dor de ducă, săptămâna aceasta.Mulți nativi vor reuși să-și ia concediu și să plece prin țară sau chiar prin străinătate. Este o perioadă foarte bună pentru reîncărcarea bateriilor.

Balanță

Balanța va lua o decizie foarte importantă, în această perioadă. Mulți dintre nativi se vor hotărâ să-și ia zborul din cuibul familial. Unii dintre aceștia însă, sunt căsătoriți, din păcate.

Scorpion

Vei fi nevoit să bagi mâna adânc în buzunar. Apar cheltuieli neprevăzute, iar banii pe care i-ai economisit cu greu se duc într-o clipită, însă vei scăpa de o problemă apăsătoare, apărută în ultimul moment.

Săgetător

Săgetătorul vrea să evolueze și pentru acest lucru se poate horătâ să își continue studiile sau să perfecționeze într-un domeniu nou. Nu contează vârsta, deoarece cât trăiește, omul învață, potrivit unei vorbe din popor.

Capricorn

Capricornul face tot ce poate pentru a scăpa de îndatoririle sale, dar de multe ori demersul său este sortit eșecului. Trebuie să faci față tuturor provocărilor, fie că vrei, fie că nu vrei.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să se reinventeze, în această perioadă. Vrea să se schimbe, vrea să fie mai bun, însă nativul trebuie să aibă și resurse pentru acest lucru.

Pești

Nativul Pești are nevoie de mai mult calm, săptămâna aceasta. Chiar dacă este foarte iritat, trebuie să găsească puterea în interiorul său pentru a-și păstra calmul în orice situație, mai ales la locul de muncă, unde surprizele neplăcute vor curge râu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×