Horoscop karmic pentru săptămâna 11 – 17 mai 2020. Gemenii, cei mai afectați de regulile ”noii lumi”

Dan Suta   
în Horoscop
11/05/2020, 07:20
Horoscop karmic pentru săptămâna 11 – 17 mai 2020. Gemenii, cei mai afectați de regulile ”noii lumi”
Horoscop karmic pentru săptămâna 11 - 17 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Horoscop karmic pentru perioada 11 – 17 mai 2020: în această săptămână, zodiile de foc vor avea parte de tot felul de încercări, care mai de care mai interesante. Provocările vor fi de partea lor, căci la final vor exploda de fericire.

Horoscop karmic pentru săptămâna 11 – 17 mai:

Zodiile de foc. Berbecii  primesc un răspuns de care depinde viitorul lor profesional. Pot avea parte de bafta vieții lor. Tot ce trebuie să facă este să continue să fie la fel de silitori și dedicați ca până acum.

Săgetătorii au parte de câteva bucurii din punct de vedere financiar și se gândesc foarte serios la a face o investiție de lungă durată. Leii dau și ei de mici satisfacții financiare în toată marea de tristețe în care s-au scufundat.

Zodiile de pământ. Taurii au o săptămână plină și abia vor mai avea timp de capriciile lor, de răsfățul propriu.

Fecioarele își schimbă stilul de viață, Gemenii trebuie să fie atenți la noile schimbări

Fecioarele se pun la regim și fac schimbări importante realizând că stilul de viață adoptat până acum nu a fost tocmai cel mai sănătos, iar Capricornii întâlnesc tot felul de persoane providențiale care le vor destupa mințile.

Zodiile de apă. Racii fac alegeri potrivite de data aceasta și vor fi în mijlocul tuturor evenimentelor fără să caute neapărat protagonismul.

Scorpionii duc bătălii grele și au o perioadă agitată, neconfortabilă, iar Peștii trec și ei de la o stare la alta în primul rând din cauza banilor.

Zodiile de aer. Gemenii trebuie să reconsidere toate activitățile și să se pună la curent cu noile reguli care vor intra în vigoare. Se vor afla printre cei mai afectați de noua lume în care vom intra din 15 mai.

Vărsătorii își fac prieteni noi, însă ar trebui să fie extrem de atenți cât de mult se deschid în fața lor. Unele lucruri nu trebuie dezvăluite din prima.

Balanțele se concentrează asupra familiei și fac eforturi mari să depășească mica criză financiară în care au intrat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×