Horoscop karmic pentru luna februarie 2020. Perioadă plină de schimbări radicale pentru zodiile de foc

Dan Suta   
în Horoscop
16/01/2020, 15:37
Horoscop karmic pentru luna februarie 2020. Perioadă plină de schimbări radicale pentru zodiile de foc
Horoscop karmic pentru luna februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți prezintă cel mai exact horoscop karmic pentru luna februarie a anului 2020. Previziunile karmice nu sunt tocmai plăcute pentru unele zodii. Cele de foc, de pildă, vor trebuie să reconfigureze traseul tot mai des, iar pentru cele de aer se anunță o perioadă bulversantă pe plan emoțional, cu mici excepții.

Horoscop karmic februarie 2020: Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Taurii reușesc să se adune cumva, să privească partea frumoasă a vieții în tot haosul creat în jurul lor în ultima vreme. De altfel, se vor bucura de suficient sprijin pentru a obține ceea ce își doresc.

Fecioarele au o lună intensă din punct de vedere profesional. Vor avea parte de provocări cărora le vor face față cu brio.

Capricornii vor avea mici probleme cu banii la început de lună, însă se vor redresa încet, semn că încă mai au acel fler antrepremorial.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Gemenii au o lună ceva mai liniștită față de ianuarie. Pot apărea mici dispute în cuplu ori certuri cu părinții sau rudele mai îndepărtate, dar vor trece fără probleme peste aceste mizilicuri.

Balanțele și Vărsătorii în schimb vor trece prin tot felul de stări contradictorii din punct de vedere sentimental. Vor face alegeri importante, destul de dure, dar care pe termen lung le vor asigura liniștea sufletească de care au nevoie.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Nativii de apă au o lună benefică pe plan amoros. Racii merg în vacanță cu persoana iubită, în timp ce Scorpionii și Peștii e posibil să își oficializeze relația. Pentru unii dintre Scorpioni, luna februarie va fi cea în care vor semna actele de căsătorie.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Berbecii se vor focusa asupra muncii, însă nu toate deciziile pe care le vor lua vor fi taman bune. Își dau seama în ultimul ceas că sunt pe drumul greșit.

Leii și Săgetătorii vor fi extrem de recalcitranți toată luna februarie. Vor avea parte de schimbări radicale, iar unele dintre aceste transformări nu vor fi tocmai pe placul lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×