Horoscop karmic pentru luna decembrie 2019. Se îndeplinesc marile visuri pentru Fecioare și Balanțe

Dan Suta   
în Horoscop
20/11/2019, 19:11
Horoscop karmic pentru luna decembrie 2019. Se îndeplinesc marile visuri pentru Fecioare și Balanțe
Horoscop karmic pentru luna decembrie 2019. Sursa foto: askastrology.com

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2019: Luna cadourilor pentru mulți este perioadă de răscruce pentru cei mai mulți. Află din rândurile de mai jos care sunt principalele provocări în ultima lună din an din punct de vedere karmic.

Horoscop karmic decembrie 2019: Zodiile de foc

Berbecii sunt supărăcioși în luna decembrie și riscă să intre în tot felul de scandaluri inutile cu persoanele din jurul lor. Leii sunt ceva mai optimiști, iar luna a 12-a din an va fi una bună pentru ei din multe puncte de vedere, mai ales profesional. E o perioadă de renaștere pentru ei. Săgetătorii primesc multe cadouri și sunt persoanele cele mai favorizate din punct de vedere karmic în special după data de 15 decembrie.

Zodiile de apă

Racii au parte de 31 de zile una și una. Primele 10 zile vor fi critice, în sensul că vor fi nevoiți să ia decizii care nu vor fi tocmai pe placul lor, dar spre final de lună se vor ameliora lucrurile. Scorpionii vor da dovada competenței și a ingeniozității care îi caracterizează, iar Peștii vor intra într-un con de umbră, loviți destul de dur de soartă.

Zodiile de pământ

Taurii se vor confrunta cu multe dileme în această lună, iar multe dintre lucrurile care le vor trece prin cap nu vor fi tocmai în favoarea lor. Sunt nevoiți să se redreseze din temelii. Fecioarele își îndeplinesc o mare parte din vise și devin mai ambițioase, mai bătăioase, mai fericite, mai implicate. Capricornii au probleme financiare serioase în decembrie, deci adio bani de cadouri. Nici de primit nu prea vor primi.

Zodiile de aer

Gemenii așteaptă tot felul de semnale de undeva de sus, răspunsuri esențiale pentru a rezolva o serie de chestiuni de natură emoțională. Balanțele își ating toate țelurile în decembrie și își umflă buzunarele. Vărsătorii nu vor avea parte de mari surprize în decembrie. Pentru ei, lucrurile se vor liniști, vor intra pe un făgaș normal, cum s-ar zice.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×