Horoscop de weekend! O zodie poate aplana conflicte, chiar dacă tonul este ridicat

Filon Stan   
în Hotnews
30/09/2017, 13:40
Horoscop de weekend! O zodie poate aplana conflicte, chiar dacă tonul este ridicat

Este nevoie ca una dintre zodii să rediscute unele termene şi condiţii de desfăşurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuţiilor este ridicat, cu puţin efort şi bunăvoinţă sunt şanse să aplanaţi orice diferend.

BERBEC

Se conturează discuţii aprinse cu şefi, cu oameni importanţi, dar va apărea şi oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să vă remodelaţi mentalitatea, să renunţaţi la tipare comportamentale perimate şi la idei sau concepţii care doar vă obstrucţionează progresul. Sunt momente bune pentru a trasa noi planuri de viitor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Horoscop de weekend! Leul este nevoiit să se ocupe de persoana iubită şi de copii

TAUR

Este nevoie să vă ocupaţi de segmentul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se pare că veţi fi nevoit să achitaţi facturi restante, să vă ocupaţi de credite sau să discutaţi cu cineva avizat despre investiţii şi credite. Pe de altă parte, este bine de reţinut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obţineţi la un loc de muncă.

GEMENI

Este nevoie de rediscutarea unor termeni şi condiţii de desfăşurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuţiilor este ridicat, cu puţin efort şi bunăvoinţă sunt şanse să aplanaţi orice diferend. Pe de altă parte, vor interveni şi cheltuieli comune cu alţii pe moşteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evitaţi să faceţi datorii sau să oferiţi altora sprijin material, deoarece veniturile sunt fluctuante.

RAC

Mult de lucru la serviciu, însă şi acasă în plan personal aveţi de făcut multe şi mărunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate în regim urgent, de aceea ar fi bine să vă dozaţi eforturile şi să vă ocupaţi numai de priorităţi. Relaţiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea bazaţi-vă numai pe forţele proprii.

LEU

Este nevoie să vă ocupaţi de persoana iubită şi de copii. Se recomandă prudenţă, mai ales în relaţia cu generaţiile tinere, pentru că există riscul declanşării unor conflicte pe termen lung. La serviciu sunteţi foarte solicitat, astfel că veţi fi nevoit să faceţi ore suplimentare sau să cereţi sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfârşit tot ce aveţi de realizat.

FECIOARĂ

Sunteţi implicat în multe activităţi, fiind un exemplu pentru ceilalţi. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale şi îndatoriri casnice. Reparaţi, curătaţi, reorganizaţi spaţiul locativ, debarasaţi-vă de lucrurile care vă prisosesc. Există riscul unor discuţii aprinse sau declanşării unor conflicte pe termen lung cu membrii familiei şi cu neamurile.

BALANŢĂ

Persoanele din anturajul apropiat vă solicită foarte mult prin discuţii şi activităţi în care sunteţi ademenit să vă implicaţi. Este momentul să vă desprindeţi de relaţiile toxice şi să vă pregătiţi de cu totul altele. Unii vor dori să profite de generozitatea dv. şi vă vor provoca sub diverse forme. Evitaţi să răspundeţi la provocări şi nu divulgaţi secrete personale!

SCORPION

Se prefigurează cheltuieli majore în aceste zile, dar apar şi informaţii noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vreţi, fie că nu, fie că sunteţi pregătit, fie că nu. Este bine să fiţi foarte prudent şi să luaţi în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câştig.

SĂGETĂTOR

În aceste zile beneficiaţi de ajutorul stelelor pentru a desfăşura activităţi de anvergură. În tot ce doriţi să întreprindeţi, prietenii şi susţinătorii din segmentul profesional vă sprijină necondiţionat. Ascultaţi sfaturile celorlalţi, analizaţi pe îndelete situaţiile în care sunteţi implicat şi decideţi în consecinţă. În mod special este evidenţiat locul de muncă şi domeniul profesional în care activaţi.

CAPRICORN

Aveţi nevoie de odihnă şi de retragere din forfota cotidiană. Chiar dacă aveţi multe de făcut, ar fi bine să apelaţi la cineva de încredere pentru a vă ajuta corespunzător. Se pot activa afecţiuni vechi, dar sunt şanse şi să apară altele noi. Îngrijiţi-vă conform sfaturilor de specialitate, dar ţineţi cont şi de vocea interioară.

VĂRSĂTOR

Se întrezăresc multe discuţii cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii vă sfătuiesc de bine, alţii însă au interese ascunse total opuse. Este dificil în aceste zile să stabiliţi o graniţă clară între ceea ce vă este benefic şi ceea ce vă dăunează. Deocamdată ascultaţi, dar evitaţi să emiteţi păreri şi să vă divulgaţi intenţiile.

PEŞTI

Discuţii cu şefii, cu reprezentanţii unor instituţii oficiale, tema principala fiind banii şi bunurile comune. Se pare că trebuie să organizaţi reuniuni profesionale care implică activităţi de anvergură destul de costisitoare. De reţinut că unii dintre cei alături de care sunteţi implicat în aceste activităţi vă vânează fiecare gest sau fiecare vorbă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×