Horoscop de weekend! Află ce-ţi rezervă astrele pentru 2-3 septembrie

Filon Stan   
în Hotnews
02/09/2017, 01:05
Horoscop de weekend! Află ce-ţi rezervă astrele pentru 2-3 septembrie

Leii nu mai pot amâna promisiunile făcute şi chiar dacă va fi nevoie să facă drumuri lungi, trebuie să se ţină de cuvânt. Trebuie să înveţe să se simtă bine oriunde merge.

BERBEC

Ai multe planuri, asa ca trezeste-te de dimineata, daca nu vrei sa fi nevoit sa renunti la cateva. Sambata seara dedici cateva ore activitatilor casnice pe care le-ai cam ignorat in ultima saptamana. Cere ajutorul cuiva din familie daca vrei sa termini tot ce ai de facut. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Sambata primesti o veste buna care te incanta peste masura. Nu te mai intereseaza nimic, iti sta gandul doar la ceea ce tocmai ai aflat. Nici macar duminica nu te poate convinge partenerul de viata sa te ocupi de altceva, mai serios.

GEMENI

Weekendul incepe deosebit de interesant datorita unui cunoscut care te anunta ca un eveniment pe care-l asteptai de multa vreme va avea loc chiar duminica. Toata ziua de sambata o dedici acestui aspect. Vrei sa iasa perfect.

RAC

Un mic detaliu pe care nu il considerati important va pune pe jar si va acapareaza toata atentia. E ca o ghicitoare in spatele careia se afla comoara mult visata.

LEU

Nu mai puteti amana promisiunile facute si chiar daca va fi nevoie sa faceti drumuri lungi, trebuie sa va tineti de cuvant. Invatati sa va simtiti bine oriunde mergeti, desi unele personae din grupul vostru nu sunt chiar cele langa care va doriti sa va petreceti sfarsitul de saptamana.

FECIOARA

Acordati prioritate familiei, pentru ca in ultima vreme ai fost retinuti la serviciu si v-ati cam neglijat caminul. Se anunta multa distractie alaturi de prietenii apropiati, poate chiar o petrecere organizata chiar de voi.

BALANTA

Astepti o veste din partea cuiva si simti ca nu te poti relaxa pana nu afli despre ce este vorba. Sunt momente care te fac sa iti pierzi rabdarea, insa nu ai alta solutie decat sa incerci sa iti ocupi timpul cu altceva.

SCORPION

Sambata dimineata vrei sa pleci la drum chiar daca stii ca vremea nu e asa cum ti-ai dori acolo unde te duci. Te consulti cu partenerul si luati o decizie. Daca pleci ai grija sa iei cu tine tot ce-ti trebuie.

SAGETATOR

Sambata nu ai timp de nimic, trebuie sa muncesti ceva pentru servici. Duminica participi la un eveniment in familie si pui la cale o surpriza pentru cineva apropiat. Ai ceva de lucru daca vrei ca succesul sa fie garantat.

CAPRICORN

Weekend-ul vine cu o veste excelenta din punct de vedere personal. Nu este exclus sa primiti niste bani pe care ii asteptati de mai mult timp si care va vor ajuta sa finantati un proiect important pentru familie.

VARSATOR

Incepeti zilele libere cu o veste extrem de buna. Acest lucru va ajuta foarte mult din punct de vedere moral. O sa va dea forta necesara pentru a demara ceva la care va gandeati cu teama.

PESTI

Aveti o pasiune si pentru a va ocupa de aceasta sunteti dispusi sa stati mai putin cu familia. Aveti nevoie de o pauza de la tot si exact asta faceti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×