Horoscop de Crăciun cu Neti Sandu. Mai multe zodii vor avea probleme

Dan Suta   
în Horoscop
17/12/2019, 10:49
Horoscop de Crăciun cu Neti Sandu. Mai multe zodii vor avea probleme
Neti Sandu, horoscop de Crăciun. Multe zodii au de rezolvat probleme în această perioadă. Sursa foto: captură Acasă TV

Neti Sandu a realizat horoscopul de Crăciun, iar pentru anumite zodii veștile sunt îmbucurătoare. Săgetătorii, de pildă, vor fi puși pe alergătură, căci în perioada aceasta au de cumpărat tot felul de lucruri de care au nevoie pentru a petrece cât mai bine sărbătorile de iarnă.

Horoscop de Crăciun, realizat de Neti Sandu

Berbecii pot prinde anumite oferte last-minute. Trebuie să profite de bonusurile care pot apărea în zorii acestei zile. Se vor revedea cu persoane cărora le-a dus dorul și se vor simți în al nouălea cer.

Taurii trec la sentimente mai bune față de o persoană cu care nu prea se au la inimă. Vine o perioadă a împăcărilor, o perioadă mai bună, mai glorioasă.

Gemenii își colindă rudele de la țară

Gemenii sunt prinși cu tot felul de treburi, iar acum, în preajma Crăciunului, s-ar putea trezi cu tot felul de oferte de colaborare. Vor merge prin țară, se vor revedea cu rudele și prietenii.

Racii trebuie să renunțe la lucrurile vechi, la obiectele ori la situațiile care nu mai au nicio relevanță în viața lor, la ceea ce îi încarcă emoțional.

Leii vor face multe cheltuieli. Nu vor face rabat de la nimic, spune astrologul Neti Sandu în rubrica de horoscop pe care o realizează la Știrile PRO TV.

Fecioarele vor rezolva mai multe lucruri decât ar fi planificat. Sunt puse pe treabă și vor fi recompensate pentru toată strădania lor.

Balanțele primesc bani. Și munca lor este apreciată în această perioadă de final de an.

Scorpionii organizează pe ultima sută de metri ce vor face de Crăciun și de Revelion. Le vin tot felul de idei, iar până la sosirea sărbătorilor se pun pe reparat tot ce e stricat pe lângă ei. Aici pot avea probleme serioase: să nu reușească să termine ce au de reparat.

Săgetătorii vor lua tot felul de lucruri de care au nevoie în casă. Apar tot felul de noutăți care le pot schimba puțin viața, nu neapărat în bine. Dacă știu cum să abordeze lucrurile, vor fi bucuroși.

Capricornii scapă de datoriile mai vechi și vor păși cu dreptul în noul an. Sărbătorile vor trece foarte repede, într-o clipită.

Vărsătorii simt nevoia să se facă remarcați neapărat. Poate că nu este acum momentul pentru asta. Vor avea sărbători fericite.

Peștii pot merge prin țară de Crăciun, cu familia. De altfel, o escapadă la munte ar fi perfectă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×