Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie. Săgetătorul suferă!

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
26/08/2019, 15:28
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie. Săgetătorul suferă! GALERIE FOTO
Horoscop săptămâna 26 august - 1 septembrie

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie. Cele mai multe dintre zodii au o săptămână bună, liniștită, alături de familie și prieteni. Excepție pare să facă Săgetătorul, care primește o veste teribilă de la partenerul de viață.

Așa arată horoscopul cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie

Berbec

Nativii Berbec trebuie să vorbeasc mai puțin, mai ales când vine vorba despre planurile lor de afaceri. miercuri și joi vor fi foarte comunicativi, dar și cam certăreți. Vor avea parte de un succes neașteptat.

Taur

Nativul Taur se gândește mai mult la ceilalți, decât la el. Trebuie să găsească o soluție să se îngrișească mai bine de propria sa persoană. Taurul este posibil să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscop săptămâna 26 august - 1 septembrie
Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cu gândul la bani, însă nu cum să facă mai mulți, ci cum să-i economisească pe cei pe care îi au. Apar oportunități de afaceri, totuși, însă trebuie să știți cum să profitați de ocazie.

Rac

Racii au o stare de spirit mai specială. Sunt ușor de dat peste cap chiar și de o vorbă care nu le convine. Se simt bine în rândul familiei, alături de cei dragi.

Leu

Leii sunt ușor misterioși. Au secrete, fac totul fără spectatori și se țin departe de ochii lumii. Vor avea succes în afaceri, dar și în dragoste.

Fecioară

Nativul Fecioară are de furcă cu o persoană pe care o considera apropiată. Are parte de o trădare care îl va lăsa cu un gust amar, mai ales dacă vine din partea partenerului de viață.

Balanță

Nativul Balanță are un succes nebun. Pe orice pune mâna, se transformă în bani. Vin câștiguri importante, poate chiar și de la jocuri de noroc. Este posibil să fie cooptați într-o afacere bănoasă, de o persoană apropiată.

Scorpion

Nativul Scorpion schimbă atmosfera în care a stat până acum.  Cunoaște oameni noi, are parte de experiențe noi și începe să pună la punct un plan de afaceri consistent.

Săgetător

Nativul Săgetător stă pe un butoi de pulbere. Partenerul de viață se dovedește a fi cu totul altceva. Parcă nici nu-l mai recunoaște, așa că nativul se gândește să renunțe la relația respectivă. Stresul se regăsește în acumularea de kilograme!

Capricorn

Nativul capricorn ăși face planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Este posibil ca nativii să devină chiar și părinți.

Vărsător

Nativul Vărsător are pate de multă muncă la job, însă efortul este răsplătit pe măsură. Șeful este posibil să vină cu o majorare de salariu sau poate un post mai bun.

Pești

Nativii Pești este posibil să primească un cadou costisitor din partea partenerului de viață. Este posibilă chiar și o călătorie, mai ales acum, când lucrurile încep să se îmbunătățească pe plan financiar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×