Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10-17 februarie. Săgetătorul parcă nu mai vede orizontul

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
09/02/2020, 18:04
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10-17 februarie. Săgetătorul parcă nu mai vede orizontul
Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 10-17 februarie. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul adus de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10-17 februarie este aici. Multe dintre zodii au parte de o săptămână agitată, plină de vești bune sau mai puțin bune. Unii se vor îndrăgostii, alții se vor înfuria acasă, pe când mulți nativi își vor pierde cumpătul la locul de muncă.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 10-17 februarie

Berbec

Berbecii vor avea o săptămână minunată. Vor avea parte de câștuguri materiale, dar și pe partea sufletească. În calea lor va apărea o persoană foarte interesantă, care ar putea deveni chiar partenerul mult visat.

Taur

Taurii nu se mai lamentează și nu își mai plâng de milă. Aceștia vor acționa și își vor pune în practică ideile de afaceri la care se gândesc de atâta vreme. Câștigul nu este foarte departe.

Gemeni

Cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor au parte de momente frumoase, în familie. La locul de muncă sunt din ce în ce mai apreciați și îi paște chiar și un bonus sau chiar o mărire de salariu.

Rac

Nativul Rac are parte de întâlniri foarte importate pentru viitorul și cariera lor. Vor întâlni oameni influenți, care îi vor putea ajuta să urce pe scara socială. Atenție la sănătate!

Leu

Leu este plin de inspirație, iar acest lucru îl va face o adevărată vedetă la locul de muncă, unde vin numai cu idei foarte bine primite de colegi, dar mai ales de șefi. Nativii singuri se vor implica într-o relație carese va dovedi a fi însă nocivă.

Fecioara

Fecioarele vor reuși să își îmbunătățească capacitățile de comunicare. Vor începe chiar să nu se mai teamă să vorbească în public, la diferite evenimente. Acasă, totul merge foarte bine, iar partenerul de viață este numai lapte și miere.

Balanță

Cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței sunt foarte atenți la tot ce înseamnă relații de familie. Este posibil să primească musafiri veniți de departe, poate chiar de peste hotare.

Scorpion

Se anunță o săptămână cu multe discuții și planuri, proiecte care se fac în urma acestora. Au mai multe variante, dar trebuie să o aleagă pe cea mai eficientă.

Săgetător

Săgetătorul se va afunda în muncă. Orizontul parcă se îndepărtează din ce în ce mai mult, însă un coleg le va sări în ajutor și îi va aduce pe linia de plutire.

Capricorn

Capricornul va trece de la agonie, la extaz, după ce un proiect pe care îl considera aproape mort, începe să dea semne de viață și chiar începe să producă bani. Discuții aprinse cu partenerul de viață.

Vărsător

Vărsătorul este plin de entuziasm și va avea și de ce, deoarece va primi vești foarte bune, pe care le aștepta de ceva timp. Partenerul de viață vine cu o veste bună și el de la locul de muncă, unde va primi o mărire de salariu.

Pești

Nativul Pești va fi într-o permanentă alergătură. Timpul parcănu le mai ajunge să facă tot ce și-au propus, însă va reuși să le ducă la capăt pe toate. Spre finalul săptămânii va participa la o petrecere fastuoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×