Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologul a vorbit și despre pandemie: „O nouă epocă se naște” – Video

Dan Suta   
în Horoscop
08/04/2020, 11:52
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologul a vorbit și despre pandemie: „O nouă epocă se naște” – Video
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada post-pandemie. Sursa foto: captură 6tv

Vă prezentăm cel mai nou horoscop realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu, unul în care vorbește despre situația prin care trecem și cum se va schimba lumea din punct de vedere astrologic după această pandemie.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu: „Saturn este antemergătorul noii epoci care se naște”

În emisiunea „Conexiuni” pe care o realizează la postul de televiziune 6tv, Camelia Pătrășcanu a spus că se naște o nouă epocă, chiar sub ochii noștri.

Lumea de mâine, spune astrologul, va prinde un contur abia din 2021-2022, datorită prezenței lui Saturn în mai multe semne zodiacale, deci abia peste un an ne vom da seama cât de mult ne-a schimbat această perioadă.

„Marte și Saturn în Vărsător pregătesc terenul lui Pluto în Vărsător din 2024. Saturn, acum, este antemergătorul noii epoci care se naște în câțiva ani. În acest ochi al furtunii până pe 15 mai, planetele ne amintesc faptul că e important ca fiecare individ trebuie să își aducă contribuția la lumea de mâine”, a prezis Pătrășcanu.

Cum se va schimba viețile zodiilor

Cât despre zodii, astrologul susține că Berbecii, de pildă, au Luna Neagră în semnul lor zodiacal, iar perioada este frustrantă. Nu mai au puterea de a acționa cum își doresc, dar își pot clădi strategii pe care le pot pune în practică la momentul potrivit.

Taurii sunt cei mai provocați să gândească altfel lucrurile pe care le abordează, poate chiar modul general în care privește viața.

Gemenii sunt foarte inspirați datorită lui Venus în semnul lor zodiacal. Ei sunt oamenii momentului și se pot adapta. Ceva îi face să acționeze la timp.

Racii trebuie să decidă dacă vor continua anumite colaborări sau să facă lucrurile singuri. E foarte important pentru ei să continue să învețe.

Pentru Lei e important să ajungă la public. Li se schimbă profesia sau capătă alte valențe. Contează foarte mult pentru ei felul în care se fac remarcați de ceilalți.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară. Pentru Fecioare se anunță o ocupație nouă sau instrumentele cu care lucrează în profesia lor. Multe Fecioare trebuie să apeleze la noi tehnologii pentru a putea face față schimbărilor vremurilor în care trăim.

Balanțele se gândesc să revină la o pasiune veche pe care nu au mai băgat-o în seamă sau aveau alte treburi.

Scorpionii se concentrează pe familie și pe relațiile cu familia. Pot dezvolta activități noi chiar de la ei de acasă. Apar, totuși, tensiuni cu partenerul de viață cu privire la scopurile comune.

Săgetătorii trebuie să regândească relațiile. Săgetătorii, ca și Capricornii, au un dar extraordinar: acela de a transmite informațiile mai departe, de a da sfaturi, de a fi buni pedagogi, poate mai mult decât Capricornii.

Capricornii trebuie să facă o analiză de sine foarte serioasă pentru a vedea dacă punctul în care se află este ok pentru ei.

Vărsătorii trebuie să se reinventeze, să se transforme, să se schimbe. Este foarte important pentru ei să își schimbe complet pozițiile, atitudinea. Vor fi transformați radicali. Este momentul lor.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru Pești. Peștii așteaptă providența sau se poate spune că sunt conectați la fluxul vieții pur și simplu. Se trezește în ei ceva și asta se vede când trebuie să ajute, să salveze. Pot fi creativi, chiar geniali.

https://www.youtube.com/watch?v=bIo0Fo_zXLk&ucbcb=1

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×