Horoscop bani 2019: Zodiile care au noroc în afaceri și cele care pot pierde tot

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 21:51
Horoscop bani 2019: Zodiile care au noroc în afaceri și cele care pot pierde tot
Horoscop bani 2019 Zodiile care au noroc în afaceri și cele care pot pierde tot
Horoscop bani 2019. Ce zodii vor avea noroc în afaceri și care sunt nativii care vor putea pierde totul. Oamenii sunt adesea preocupați de viitor. Din această cauză astrologii s-au ocupat și au venit în ajutorul acestora cu informații despre evenimentele ce se vor petrece în anul viitor pe planul banilor. Anul 2019 aduce vești bune pentru mai multe zodii.
Dacă anul acesta ai avut probleme cu banii, în 2019 te vei reechilibra. Banii au prezentat întotdeauna un interes pentru adulți, iar de problemele financiare nu a existat niciodată un om care să scape. Trebuie să privim noul an cu optimism și să facem tot posibilul ca toate aceste probleme să ne ajungă din urmă și să ne strice bunăstarea.

Horoscop bani 2019

Horoscop bani 2019 Berbec

Berbecii vor cunoaște succesul anul acesta. Își pot cumpăra o casă sau vor putea investii într-o afacere cu un mare potențial. Sunteți optimiști , iar problemele pe care le veți întâmpina nu vă vor învinge.

Horoscop bani 2019 Taur

Taurii ar cam trebui să mai strângă cureaua! Vă place să cheltuiți, dar nu prea aveți ce. Venituri veți avea constant, dar cheltuielile sunt cu mult peste măsura acestora. Dacă reușești să gestionezi asta, s-ar putea să pui și niște bani deoparte. Cheltuieli neprevăzute, inevitabile vei avea în 2019. Nu te impacienta! Spre finele anului situația ta financiară își va reveni! S-ar putea sp vp cumpărați un automobil de lux! Succes!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Horoscop Bani 2019 Gemeni

Aici, da! O mare problemă cu banii pentru naitivii zodiei Gemeni. Evită să împrumuți bani pentru că nu vei avea de unde să-o dai inapoi! Dacă ești implicat într-o afacere…din păcare…există mari șanse să intri în faliment.

Horoscop Bani 2019 Rac

Banii vor pica din cer pentru nativii din zodia Rac. Nu trebuie să se străduiască foarte mult. Parcă sunt un magnet care atrag banii. Investiți cât de mult puteți în imobiliare sau orice altceva în care credeți. Aveți un simț ascuțit anul acesta.

Horoscop Bani 2019
Horoscop Bani 2019

Horoscop bani 2019. Leu

Dacă până acum nu ai strâs nicio avere, în 2019 te vei îmbogății” Potențial mare în afaceri în care alții nu văd asta. Inconștiența s-ar putea să te facă milionar. Dacă îți reușesc toate acestea, iarna viitoare vei fi pe un iacht personal…într-o insulă tropicală! Noroc!

Horoscop bani 2019 Fecioară

Un an nou cu bucurie, sănătate și BANI! Da, câștiguri colosale pentru nativii zodiei Fecioară. Norocul este sinonim cu numele vostru! Jucați la LOTO, pariuri..orice! Sunteți norocoși în 2019 și nimic nu poate sta în calea fericirii voastre. Primiți bani din toate direcțiile. Proiectele vă sunt aprobate. Voi nu cunoașteți noțiunea de „problemă financiară”.

Horoscop bani 2019 Balanță 

Naitivii zodiei Balanță ar face bine să se întindă cât îi țin plapuma. O vorbă mare din popor, care-i TOTAL adevărată! Sunteți pe linia de plutire…Aveți grijă să mențineți acest lucru.

Horoscop bani 2019 Scorpion

Scorpionii își vor recăpăta după lungi și îndelungate lupte supremația financiară! Da, sunteți niște zei ai afacerilor, iar 2019 va aduce dreptate în CONTURILE voastre.

Horoscop bani 2019 Săgetător

Prima parte a anului vei întâmpina câteva probleme financiare. Poate că va trebui să vinzi un imobil pentru a scăpa de datorii mai vechi. Cealaltă jumătate a anului aduce prosperitate în familia voastră.

Horoscop bani 2019 Capricorn

Visezi să îți construiești un imperiu! Nativii Capricorn și Leu au cele mai mari șanse de lansare în afaceri profitabile. Voi aveți un mare atu! Sunteți oameni de cuvânt, iar potențialii sponsori nu se vor speria de ideile voastre „nebune”.

Horoscop bani 2019 Vărsător

Situația voastră materială va fi ca și până acum. Cam proastă.  Dacă nu faceți nicio schimbare, nu trebuie să aveți așteptări. Poate un nou job ar putea schimba acest lucru. Gândiți-vă. Niciodată nu-i prea târziu să vă reorientați cariera.

Horoscop bani 2019 Pești

Peștii se lipesc de persoana potrivită! Sponsorii sunt întotdeauna în perimetrul acestor nativi. Nu au de ce să se teamă. Firea lor expansivă îi va scoate întotdeauna din necaz. Mai ușor cu shoppingul! N-ar fi rău să investiți în ceva de viitor.

Închide ×