Horoscop 8 septembrie. O zodie începe bine ziua, dar o sfârşeşte plină de nervi

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 00:10
Horoscop 8 septembrie. O zodie începe bine ziua, dar o sfârşeşte plină de nervi

Ziua începe foarte bine pentru o zodie, dar nu va continua la fel.  Deşi a plănuit totul în detaliu, până la perfecţiune, la sfârşitul zilei nimic nu iese aşa cum vrea ea, aşa că se va enerva peste culme.

Taur

Te bucuri ca vine weekend-ul. Nu mai ai deloc timp liber in timpul saptamanii si nu numai tu simti asta. Cei apropiati se simt neglijati si nu se feresc deloc sa-ti reproseze faptul ca nu le esti alaturi. Incearca sa faci ceva in directia asta. Incepe de chiar de azi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gemeni

Ziua incepe chiar foarte bine, dar nu continua la fel. Desi ai planuit totul in detaliu, pana la perfectiune, la sfarsitul zilei nimic nu iese asa cum vrei tu si te enervezi. Daca vrei sa mai poti remedia ceva, ia-ti o zi libera si ocupa-te de ceea ce ai de facut.

Rac

Esti plin de energie si nu te dai in laturi cand vine vorba de munca. Ba chiar faci si putin voluntariat, ceea ce iti va aduce numai laude, mai ales ca ai si cateva idei care vor fi apreciate si de sefi.

Leu

Avansezi repede cu proiectul la care lucrezi si esti constient ca sunt sanse mari sa fie un adevarat succes pe plan profesional. Nu mai visa cu ochii deschisi, daca iti place postura in care ai putea fi pus, concentreaza-te sa termini totul la timp.

Fecioara

Cineva din familie iti da, fara sa-i ceri, sfaturi legate de relatia ta sentimentala si iti pune si intrebari care ti se par cam deplasate. Nu te enerva, fii diplomat. Ba mai mult, poti chiar sa-i dai senzatia ca esti interesat de ceea ce iti spune.

Horoscop 8 septembrie! Săgetătorul are o zi fantastică

Balanta

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei.

Scorpion

Banii au si un rol festiv, pentru ca ii poti cheltui acum pentru un adevarat motiv de sarbatoare. Efectele cumparaturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucura la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru ca esti generos si iti place sa vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiti la bani daca in joc e fericirea unor persoane pe care le indragesti.

Sagetator

Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competitie de succes, in care tu poti fi invingatorul. Nu te lasa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru ca ei atata asteapta: sa te scoata din sarite. Tu ai alte instrumente prin care te poti remarca si printre acestea se afla creativitatea ta debordanta, iti vin ideile pe banda rulanta.

Capricorn

Asculta foarte atent ce-ti transmite constiinta, pentru ca ea intelege cel mai corect situatia de fata. Daca simti ca ceva te trage de maneca sa nu faci un anumit pas, respecta acest semnal de alarma, pentru ca vine din interiorul tau care priveste lucrurile dintr-un unghi diferit decat ar vrea inima.

Varsator

Gasesti de fiecare data exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Esti in totalitate pregatit si potrivit pentru tot ce ai de facut astazi, deci nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te teme sa incerci. Nu trebuie sa astepti miracole de la altii, pentru ca rezolvarea tuturor problemelor sta in mainile tale si in propriile idei.

Pesti

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Intalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat in viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×