Horoscop 8 octombrie. Una dintre zodii îşi retrăieşte copilăria

Filon Stan   
în Hotnews
08/10/2017, 00:09
Horoscop 8 octombrie. Una dintre zodii îşi retrăieşte copilăria

Una dintre zodii începe să trăiască altfel. mai fără griji. Are timp de distracţii, se  comportă ca un copil pus pe glume şi este atras mai ales de domeniile care îi încântă sufletul.

BERBEC

Cariera este locul central al preocupărilor tale, pentru că a venit vremea unei decizii majore, care poate avea efecte pe termen lung. Nu ai voie să alegi la voia întâmplării, deci informează-te, consultă-te cu alţii mai experimentaţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Este o perioadă veselă şi lipsită de griji, în care descoperi plăcerile vieţii dintr-un alt punct de vedere. Ai timp de distracţii, te comporţi ca un copil pus pe glume şi eşti atras mai ales de domeniile care îţi încântă sufletul.

Horoscop 8 octombrie. Leul are parte de o victorie de toată frumuseţea

GEMENI

Te laşi copleşit de temeri ciudate, dar nu poţi spune clar de ce ţi-e frică. E o anxietate fără un obiect concret care să te facă să te simţi aşa, ca şi cum ar fi o presimţire despre un eveniment pe care nu-l poţi gestiona.

RAC

Este o perioadă foarte aglomerată la serviciu, în care trebuie să îţi asumi sarcini peste puterile tale, să lucrezi peste program şi să faci tot posibilul să mulţumeşti pe toată lumea.

LEU

Ai parte de o victorie de toată frumuseţea într-o confruntare de forţe inegală. Deşi ai pornit cu un dezavantaj, reuşeşti să recuperezi handicapul pe parcurs şi să-ţi întreci rivalii.

FECIOARĂ

Treci printr-un moment critic ce poate avea efecte profunde la nivel psihic. Cele mai ciudate temeri pot ieşi la iveală acum, din cauza unei situaţii cu factor mare de risc.

BALANŢĂ

Eşti împins de la spate de evenimente stringente, care dau năvală peste tine. Nu te grăbi, căci orice decizie luată în pripă poate declanşa o eroare.

SCORPION

Viaţa de cuplu este satisfăcătoare. Femeia devine liderul relaţiei, ia decizii pentru amândoi, este motorul principal al marilor schimbări, în timp ce bărbatul se complace în poziţia de subaltern.

SĂGETĂTOR

Eşti în faţa unui proiect nou care te va solicita la maximum şi fizic, şi mental, dar eşti suficient de motivat pentru ceea ce te aşteaptă. Eşti convins că numai de energia investită depind rezultatele finale, de aceea te apuci de treabă serios.

CAPRICORN

Vin ceva bani, exact când aveai nevoie pentru a cumpăra un obiect costisitor. Ai pretenţii mari, nu te uiţi la lucruri ieftine, ci eşti de părere că numai un obiect de firmă este ceea ce va răspunde dorinţelor tale.

VĂRSĂTOR

Ai toate şansele să găseşti acum persoana potrivită pentru a te ajuta să duci la îndeplinire proiectul la care îţi aduci contribuţia. Ai ajuns într-un impas în care ai avea nevoie de sprijin, de un sfat, de o intervenţie concretă.

PEŞTI

Colaborarea cu grupul din care faci parte merge de minune şi eşti din ce în ce mai motivat când vezi că şi ceilalţi pun umărul pentru scopul comun pentru care munciţi cot la cot.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×