Horoscop 8 februarie. Una dintre zodii trebuie să-şi asume un risc

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/02/2018, 08:00
Horoscop 8 februarie. Una dintre zodii trebuie să-şi asume un risc

BERBEC

Chiar daca nu cunosti situatia de fata in cele mai mici amanunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continua ce ai inceput. Apar suficiente semne pe parcurs care sa-ti garanteze faptul ca esti pe calea cea buna, deci nu trebuie sa cunosti chiar toate aspectele dinainte de a porni.

TAUR

Daca ti-ai putea permite azi o zi complet libera, ca de vacanta, profita de ocazie, pentru ca ar avea efecte fantastice asupra psihicului tau. Ai nevoie de aer proaspat si de liniste, cele doua ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec.

GEMENI

Spui da unei propuneri fara sa te gandesti foarte mult la ce poti face tu in aceasta colaborare, dar te implici trup si suflet cu un optimism debordant, convins ca, orice ar fi, te vei descurca de minune.

RAC

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti.

LEU

Parca ai fi prins intr-un angrenaj perfect in care toate merg ca unse, dupa un program bine stabilit. Nici nu-ti vine a crede cat de bine te adaptezi conditiilor date, totul e in sincronizare perfecta cu tine si nu te abati nici un pas de la calea data.

FECIOARĂ

Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare!

BALANŢĂ

Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas.

SCORPION

Azi poti incepe niste proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan pana nu simti ca ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca sa nu te intorci din drum sau sa-ti pierzi elanul cand vei descoperi ca ai scapat ceva din vedere.

Horoscop 8 februarie. Peştii nu prea au cu cine discuta

SĂGETĂTOR

Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji. Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii.

CAPRICORN

Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala.

VĂRSĂTOR

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric.

PEŞTI

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×