Horoscop 8 decembrie. Una dintre zodii se bucură de o perioadă foarte favorabilă

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/12/2017, 08:15
Horoscop 8 decembrie. Una dintre zodii se bucură de o perioadă foarte favorabilă

BERBEC

Ziua este favorabilă studiului şi comunicării. Puteţi obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie.

TAUR

S-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că sunteţi prea tulburat. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit!

GEMENI

Traversaţi o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reuşeşte orice. Totuşi, vorbiţi clar, pentru a nu lăsa loc de neînţelegeri. Aveţi puţină răbdare!

RAC

 

Aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervaţi pe un partener de afaceri sau pe şeful direct. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii!

Horoscop 8 decembrie. Balanţele rezolvă problemele sentimentale

LEU

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că riscaţi să nu le puteţi duce la capăt. Limitaţi-vă la strictul necesar! Ar fi bine să vă concentraţi asupra problemelor sentimentale.

FECIOARĂ

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unor probleme financiare şi sentimentale. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului.

BALANŢĂ

Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale. Cu puţină tandreţe, puteţi pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveţi motive de satisfacţie.

SCORPION

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Nu exageraţi importanţa problemelor sociale. Nu vă certaţi cu colegii de serviciu!

SĂGETĂTOR

Nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi serioase, aşa că e mai bine să acceptaţi ajutorul familiei.

CAPRICORN

S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de profundă nemulţumire, pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Încercaţi să va controlaţi!

VĂRSĂTOR

O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificaţi sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstraţi-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversaţi este trecătoare!

PEŞTI

Aveţi tendinţa de a exagera, atât în privinţa relaţiilor sentimentale, cât şi în ceea ce priveşte afacerile. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×