Horoscop 7 septembrie! Peştii trebuie să evite speculaţiile de orice fel

Filon Stan   
în Hotnews
07/09/2017, 00:25
Horoscop 7 septembrie! Peştii trebuie să evite speculaţiile de orice fel

Peştii sunt sfătuiţi să se concentreze asupra activităţilor ce nu suportă amânare! Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

BERBEC
Astazi este momentul sa faceti schimbarile pe care le asteptati de foarte mult timp. Aveti incredere in oamenii cu care interactionati si va lasati ghidati de acestia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR
Aveti parte de multa liniste in plan sentimental. Situatiile conflictuale de pana acum s-au rezolvat. Nu va ramane decat sa va bucurati de persoana iubita.

GEMENI
Aveti o stare buna si va este usor sa va ocupati de problemele profesionale si sa rezolvati cu succes situatiile conflictuale de la serviciu.

RAC
Sunteti de neclintit atunci cand vine vorba despre convingerile si deciziile voastre. Acest lucru va poate afecta astazi, cand este necesar sa priviti lcrurile din mai multe unghiuri.

LEU
Este cazul sa renuntati la orgolii si sa recunoasteti ca poate nu ati avut cea mai buna reactie intr-o situatie. Doar asa relatia cu persoana iubita se poate repara.

FECIOARA

Este posibl sa deveniti irascibil din cauza surmenajului. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice.

BALANTA

In cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu resusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse.
Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina.

SCORPION

S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana mai tanara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia.Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amanati calatoriile cu autoturismul.

SAGETATOR

Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri.
Sunteti predispus la accidente, asa ca eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti.

CAPRICORN

In prima parte a zilei sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta de a contrazice pe toata lumea. Va recomandam sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

VARSATOR

V-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Puteti sa va bazati pe intuitie. In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, trecatoare.

PESTI

Se pare ca deveniti irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×