Horoscop 7 octombrie! Una dintre zodii se poate lansa în afaceri

Filon Stan   
în Hotnews
07/10/2017, 00:07
Horoscop 7 octombrie! Una dintre zodii se poate lansa în afaceri

Una dintre zodii este plin de idei. Ar putea chiar sa inceapa o afacere, care se va dovedi profitabila. asta, daca poate convinge o rudă înstărită să investească în ideile sale.

BERBEC

Dacă intenţionaţi să vă cumpăraţi o casă, azi aveţi şanse reale. Sunteţi foarte hotărât, dar nu vă grăbiţi, pentru că puteţi să greşiţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Aveţi mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacităţile intelectuale şi vă cer ajutorul în probleme delicate.

GEMENI

Aflaţi o veste care s-ar putea să vă schimbe concepţia despre acumulările materiale. Este posibil ca şocul acestei veşti să vă facă mai sensibil.

Horoscop 7 octombrie. Fecioarele pot găsi de muncă

RAC

Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi schimbări pe acest plan.
Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legaţi o prietenie durabilă.

LEU

Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Cereţi un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveţi şanse reale de reuşită.

FECIOARĂ

Dacă vă căutaţi un alt loc de muncă, puteţi fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiţi ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veţi fi foarte mulţumit de noul serviciu.

BALANŢĂ

O rudă vă oferă un ajutor financiar neaşteptat, ca să puteţi intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitaţi să vă asociaţi cu un prieten!

SCORPION

O persoană cu experienţă este dispusă să vă dezvăluie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceţi planuri pentru o mică afacere.

SĂGETĂTOR

Aveţi un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional.

CAPRICORN

Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei.

VĂRSĂTOR

Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere şi aţi şi început să puneţi detaliile la punct.

PEŞTI

Nu aveţi chef de nimic şi vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflaţi că urmează să primiţi o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moştenire sau vânzarea unei case.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×