Horoscop 6 octombrie! Una dintre zodii se bucură de un succes răsunător

Filon Stan   
în Hotnews
06/10/2017, 01:14
Horoscop 6 octombrie! Una dintre zodii se bucură de un succes răsunător

Una dintre zodii are un succes enorm. Toate îi ies, mai ales problemele legate de cămin. Trebuie însă să se ţină tare pe poziţii şi să nu cedeze insistenţelor persoanei iubite, măcar de data aceasta.

BERBEC

Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Nu refuzaţi comunicarea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. Fiţi foarte atent la acte.

GEMENI

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite.

Horoscop 5 octombrie. Scorpionul este indispus, chiar irascibil

RAC

Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic.

LEU

Sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. După-amiază sunteţi puţin agitat, dar spre seară totul revine la normal. Acordaţi mai mult timp odihnei!

FECIOARĂ

În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere.

BALANŢĂ

Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

SCORPION

Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului!

SĂGETĂTOR

Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Relaxaţi-vă şi odihniţi-vă mai mult!

CAPRICORN

S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Calmaţi-vă şi lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

VĂRSĂTOR

Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună.
Spre seara, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

PEŞTI

Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×