Horoscop 5 septembrie. Vezi ce îţi rezervă astăzi astrele

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 00:10
Horoscop 5 septembrie. Vezi ce îţi rezervă astăzi astrele

Horoscop! 5 septembrie îi găseşte pe lei în relaţii tensionate cu partenerii de viaţă. Relatia cu consoarta devine mai complicată în ultima vreme şi vrei să înţelegi în ce direcţie se îndreptă.

BERBEC
Munciti fara incetare astazi. Sunteti hotarati sa rezolvati toate problemele urgente, ba mai mult, lucrati la un proiect personal la care va ganditi de ceva vreme. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR
Pentru astazi nu v-ati propus decat sa va petreceti timpul cu familia si cu prietenii. Renuntati la problemle de la serviciu si va concentrati doar pe oamenii importanti pentru voi.

GEMENI
Ziua aceasta va prinde numai pe drumuri. Intalniti oameni interesanti, dar in acelasi timp munciti foarte mult ca sa va atingeti obiectivele.

RAC

Lucrezi la un proiect in care ai investit multa energie in ultimele saptamani. Muncesti foarte mult si vrei sa iasa totul perfect. Vezi cu cine vorbesti despre asta. Exista riscul sa fii plagiat de cineva. Fii discret.

LEU

Relatia cu partenerul a devenit mai complicata in ultima vreme si vrei sa intelegi in ce directie se indrepta. Seara incerci sa discuti mai serios cu partenerul de viata pentru a afla cum stau lucrurile din punctul sau de vedere.

FECIOARA

Tot ce ai muncit in ultimele zile se naruie din cauza unui colaborator care a incurcat niste date. Situatia ti se pare de nereparat in primele ore, dar pana la urma realizezi ca rezolvarea este chiar foarte simpla.

BALANTA
Sunteti hotarati sa faceti o schimbare in relatiile sentimentale si veti fi multumiti de decicziile luate. Pentru prima data va puneti pe voi inainte de oricine si orice.

SCORPION
Incepe o perioada in care o sa aveti parte de multe satisfactii si bucurii. Nu aveti pretentii mari de la viata, dar in aceasta perioada va bucurati de succes dupa succes.

SAGETATOR
O zi mai buna in comparatie cu ultimele. Grijile dispar si puteti rasufla usurati. Acum va puteti concentra asupra urmatorului obiectiv care are legatura cu locul de munca.

CAPRICORN

De dimineata faci calcule, scrii si rescrii liste intregi. Intampini niste probleme de ordin financiar si cauti o varianta pentru a iesi din impas. Pe viitor, incearca sa fii mai atent la ceea ce cheltui.

VARSATOR

Ai terminat cu bine un proiect pe care-l aveai in lucru, chiar inainte de termen si acum te astepti la laude din partea sefilor. Esti descumpanit cand, in loc de felicitari, primesti si mai mult de munca.

PESTI

Orice ai face stii ca familia iti este aproape. Asta iti da un sentiment de siguranta cand vine vorba sa o iei de la inceput, asa cum te gandesti acum sa faci. Pasiunea pe care o ai intr-un anumit domeniu nu iti da pace si te gandesti sa renunti la tot si sa i te dedici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×