Horoscop 5 ianuarie 2018! O zodie este apreciată pentru sinceritatea sa!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
05/01/2018, 08:15
Horoscop 5 ianuarie 2018! O zodie este apreciată pentru sinceritatea sa!

BERBEC

Faci ce faci şi reuşeşti să te îndrepţi către o direcţie greşită, către ceea ce, de fapt, nu îţi doreşti. În continuare nu ştii ce să alegi între minte şi inima, dacă să fie emoţiile sau raţiunea cea care te ajută să decizi. Probabil că intuiţia de moment este cea care trebuie ascultată, de această dată. Poate că doar aşa faci cele mai bune alegeri.

TAUR

Cu cât eşti mai preocupat de probleme inexistente, de fapt, cu atât mai mult pierzi toată distracţia care se afla chiar lângă tine. Măcar în a doua parte a zilei profita de contextul astral favorabil şi consideră că munca pe care trebuie să o faci este ca o joacă, făcând cu bucurie ceea ce îţi place. Unde mai pui şi faptul că aşa poţi depăşi cu mai multă uşurinţă fiecare obstacol întâlnit.

GEMENI

Sinceritatea de care dai dovadă îţi va da şansa de a fi susţinut de către persoane influente. Înfrunta şi confruntă-te fără teamă cu divergentele de opinie pe care le întâlneşti la ceilalţi, deoarece a evita, astăzi, a-ţi spune părerea, nu este deloc de bun augur. Ai putea cădea singur în propria-ţi capcană.

RAC

Astăzi ai putea fi pus în situaţia de a-ţi goli buzunarul pentru persoana iubită, fie că este vorba despre o problemă minoră de sănătate, fie pentru că o cere contextul în care această activează. Probabil că nu îţi va conveni acest lucru şi de aici şi eventualitatea unor discuţii în contrdictoriu. În orice caz, gândeşte de două ori înainte de a achiziţiona ceva.

LEU

Ar fi bine să îţi expui punctul de vedere, astăzi, indiferent de circumstanţele în care te afli. Însă, chiar dacă persoanele cu care interacţionezi privesc ceea ce se întâmplă din aceeaşi perspectivă, nu renunţa şi fă-i să înţeleagă raţionamentul prin care ai ajuns la respectivele concluzii. Un punct comun pe care să-l împărtăşiţi este întotdeauna de bun augur.

Horoscop 5 ianuarie 2018. Balanţele se distrează

FECIOARA

Deşi în prima parte a zilei eşti ocupat până peste cap, la orele amiezii vei fi găsit acea linişte de care ai nevoie pentru a te relaxa. Poţi rămâne liniştit în lumea ta deoarece nu se anunţă evenimente majore de care trebuie să te ocupi. Reuşeşti să găseşti plăcerea în micile bucurii ale vieţii, însă, în acelaşi timp, nu uita să fii mulţumit pentru tot ceea ce ai.

BALANŢĂ

O zi în care distracţia şi discuţiile purtate cu cei din anturajul tău se afla pe primul plan, mai ales în a doua parte a zilei. Însă, ceea ce trebuie să iei în seamă, este schimbarea de direcţie pe care eşti tentat să o faci. Gândeşte-te şi la imaginea pe care o ai în plan social şi ia în calcul faptul că fiecare mişcare pe care o planifici este urmărită cu interes, din exterior, cel puţin astăzi şi mâine.

SCORPION

De această dată alegi să nu mai lucrezi din umbră, cerând recunoaşterea pe care consideri că o meriţi, de la ceilalţi. Mândria este prezentă ca o trăsătură de caracter evidentă în comportamentul tău, astăzi, fiind perceptibilă cu ochiul liber. Ai şi tendinţa de a dramatiza, puţin, lucrurile, ceea ce eşti sfătuit să eviţi – te vei pune singur într-o lumină nefavorabilă.

SĂGETĂTOR

Cu cât te apropii mai mult de a doua parte a zilei, cu atât mai mult imaginaţia nu-ţi va da pace, purtându-te pe tărâmuri care aparţin domeniului fantasticului. Profită de ocazie şi încearcă să faci în aşa fel încât să aduci la viaţă ceea ce tu descoperi, în acest fel. Este o zi dedicată contemplării, probabil de foarte mult timp aşteptată.

CAPRICORN

Te aştepţi să primeşti cel puţin atât cât investeşti. Însă, în această zi (mai ales în a doua parte a zilei), cu greu vei găsi echilibrul în această situaţie. Este posibil ca, la un calcul sumar, să observi că investeşti mai mult decât vei putea primi, cel puţin astăzi şi mâine. În final, totul este bine când se termină cu bine – aşa îţi vei da seama ce anume îţi lipseşte şi pentru ce trebuie să lupţi.

VĂRSĂTOR

Oricât de multe ţi se cer, astăzi, oricât de solicitat ai fi pentru a rezolva problemele altora, este indicat să nu uiţi de tine şi de ceea ce tu ai nevoie, acum. Cu trei planete în semnul tău solar, se subînţelege faptul că trebuie să te ocupi de tine, dezvoltându-te, nicidecum să îţi consumi energia pentru problemele altora. Cel puţin, nu astăzi.

PEŞTI

Se pare că trebuie să te dedici trup şi suflet locului tău de muncă şi atribuţiunilor care îţi parvin de aici. Pentru a obţine succesul scontat şi pentru a fi şi împăcat cu tine însuţi, se impune să ţii cont nu doar de lumea vizibilă, ci şi de cea invizibilă. Indiferent ce se întâmplă, încearcă să nu ascunzi ceea ce este evident. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×